14 Teme noi pentru Windows 7

Microsoft a lansat 14 teme noi pentru Windows 7, acestea sunt teme sponsorizate, fiecare facand reclama unei firme. Va recomand sa intrati pe siteul Microsoft si sa va uitati pe teme, poate nu va place Cola sau Pepsi, dar sigur masinile Ferrari sau motocicletele Ducati sunt pe placul tuturor si de ce sa nu combinati acest lucru, intr-un mod placut, cu Windows 7.


Alte teme personalizate pentru anumite tari, din pacate Romania nu se regaseste pe lista. Acestea contin imagini reprezentative pentru tarile respective, astfel daca vreti sa va simtiti ca intr-o tara occidentala, puteti folosi o astfel de tema.
Probabil ambele categorii de teme vor fi extinse cu timpul. Pentru companii o metoda buna de publicitate si probabil vor fi adaugate tari noi pe masura ce se va extinde Windows 7 si se vor crea Language Pack-uri.

One thought on “14 Teme noi pentru Windows 7”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>