Grand Theft Auto V – trailer si imagini

Unul dintre jocurile copilariei mele a fost cu siguranta GTA. Am renuntat sa il mai joc dupa versiunea 3, dar o data cu Grand Theft Auto V cred ca sunt sanse mari sa retraiesc amintirile si sa imi creez altele noi :D.

GTA V

Singura parte mai putin frumoasa va fi ce legata de grafica. Din imagini, grafica va fi una dintre atractiile acestui joc, iar laptopul meu nu are decat o placa discreta nVidia 410m.

Grand Theft Auto V – transportation

Prima serie de imagini contine mijloace de transport.
Incepem lejer, cu o bicicleta

Si continuam ceva mai dinamic, adica o masina sport

La final, o excursie nocturna cu un avion de vanatoare

Interesting, is it not?

Grand Theft Auto V – Fun activities

A doua serie de imagini contine cadre cu diverse activitati distractive disponibile jucatorului.

Avem tenis

Curse cu motociclete de teren (dirt-bike)

Sau, pentru amatorii de senzatii tari, sarituri cu parapanta

La final, trailerul de prezentare a jocului ce este asteptat in luna octombrie la finalul acestui an, sau in primavara anului viitor. Vizionare placuta!

6 thoughts on “Grand Theft Auto V – trailer si imagini”

  1. Jocul in niciun caz nu apare in luna octombrie mai informeaza-te… nici macar un gameplay video nu a aparut si tu vrei sa apara jocul in 30 de zile ….

  2. Conform Games Radar, in aprilie a fost postat un CV care atesta data finalizarii GTA V ca fiind octombrie 2012. E adevarat ca nu au mai aparut multe informatii de atunci, dar inca se vehiculeaza noiembrie 2012 sau martie 2013. Voi modifica textul pentru a reflecta mai bine faptul ca e vorba doar de un zvon.

  3. Salut Ionut. Te intrebam intr-un alt comentariu daca poti adauga pluginul de pe vechiul site pt categoria de comentarii… astfel incat sa memoreze numele si emailul… sa nu mai trebuiasca sa completam noi mereu 😀

    De stire nu zic nimic… bine venita :))) DAAAAAR… nu pot sa nu remarc bannerul celor de la emag… se potriveste ATAT…. de bine cu interfata :)))

    Daca inca mai este in stadiul beta siteul… inca e bine venit un plugin pt incadrarea corecta a „avaterlor” de stiri… (mini pozele de pe prima pagina din dreptul fiecarei stiri) si de asemea, mai e putin de lucrat la sectiunea „derulanta”… nu stiu cum ii zice :))) mi-ar placea sa te pot ajuta cumva :(

    1. Cu avatarele am incercat eu asa in fuga cu Developer Tools din Google Chrome un fix.
      http://i.imgur.com/Krnnd.png
      Daca pune height=auto in CSS la clasa pentru imaginile/avatarele stirilor arata convenabil, zic eu. Normal ca o solutie mai serioasa ar fi un script/plugin pentru redimensionarea pozelor, care sa realizeze si un eventual crop, dar dupa mine merge si asa, fara prea mari batai de cap, la niste poze pentru articole.

  4. @Ady: interesanta sugestie… initial am vrut sa avem un aspect mai fix al primei pagini. cu height auto, pozele vor avea inaltimi diferite.. dar s-ar putea sa fie mai bine decat distorsionarea actuala… incerc sa gasesc solutia potrivita…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>