A inceput campania BETA a BitDefender 2011 !

Pentru “fanii” BitDefender am o veste buna: astazi a inceput campania Beta a produselor BitDefender 2011 (mai precis Total Security)

In acest an BitDefender are o si surpriza. Cei ce se inscriu in campania BETA intra automat in cursa pentru un iPad si o consola Wii.

Pentru a descarca BitDefender Total Security 2011 urmati linkurile de mai jos:

Iar pentru a va inscrie in campanie si a intra in tombola, completati datele dvs aici: beta.bitdefender.com

Ce este nou in BitDefender 2011 ?

 • Instalarea se face fara a fi nevoie de a reporni PC-ul. Acesta detecteaza virusii inainte de fi instalat pe PC.
 • Search Advisor va avertizeaza despre paginile nesigure afisate in rezultatele de cautare prin verificarea fiecarui URL folosind de date on-line URL. (intervine putin tehnologia Cloud)
 • Firewall Troubleshoot Wizard rezolva cele mai frecvente probleme legate de internet, imprimanta sau de la birou la distanta (VPN) .
 • Performance Optimizer arata ce aplicatii incetinesc PC-ul si sugereaza si actiuni corective. Optimizatorul de memorie si de masurare include utilizarea procesorului care arata ultimele 60 minute de activitate pentru fiecare aplicatie care ruleaza pe PC.
 • Puteti adapta nivelul de protectie si functionare in functie de performantele sistemului dvs, in functie de timpul de utilizare al procesorului sau in functie de memoria ram utilizata; toate acestea fara a incetini PC-ul.
 • S-a inbunatatit viteza de scanare

Iar acum….. cerintele de sistem:

 • Microsoft Windows XP SP3 (SP2 pentru x64), Vista (SP1), Microsoft Windows 7
 • Internet Explorer 6 (Internet Explorer 7 recomandat)
 • Memorie RAM :512(Windows XP), 1GB Windows Vista si Windows 7)
 • CPU: 800 Mhz

Acestea fiind spuse, va urez: spor la testat!

As fi totusi curios sa-mi spuneti ce impresie v-a lasat imaginea de mai sus cu interafata Bitdefender 2011.

Nota: Nu recomand folosirea produsului in stare beta pe un PC pe care il folosim zi de zi, ci in masina virtuala sau un PC de teste.

18 thoughts on “A inceput campania BETA a BitDefender 2011 !”

 1. Jos pălăria. I-au schimbat interfaţa. Am totuşi o nelămurire… cum anume „detectează viruşii înainte de fi instalat pe PC”. E prea mult… chiar şi pentru BitDefender 😀

  1. Are integrat un utilitar in kitul de instalare (Quick Scan) care scaneaza PC-ul in procesul instalarii. Adica, un pic de tehnologie Cloud 😀

 2. Imterfata arata bine,si daca nu gresesc,e oarecum noua fata de cea veche. Imbunatarile sunt de o oarecare importanta,dar ce am vazut in poza,are un fel de benchmark ,si arata punctajul pc-ului in functie de performantele sale.. ceea ce e ceva nou,dar nu foarte necesar. Adica.. ce nevoie am de asa ceva la un antivirus,sa isi faca treaba pt care a fost conceput,ca de restu,ne ocupam cu alte programe..
  Dar nah,stiti cum sunt romanii,ca sa acopere minusurile unui produs,vin cu accesorii,si briz-brizuri care sa ia ochii,sa speram ca nu va fi asa.

 3. Reusita interfata.Sa vedem daca au mai imbunatatit ceva la el,in special buguri-le
  Astept si versiunea internet security si antivirus.Sa speram ca incet incet redevin ce au fost odata .Bafta Bitdefender.

 4. @Cipryca ai perfecta dreptate cand e vorba de briz-brizuri si accesorii.
  Interfata este prea incarcata.Cat despre imbunatatiri singurul + este Search Advisor care probabil va incetini sistemul.
  Nu sunt deloc impresionat.

   1. alex,tu faci parte din stafful bitdiffender? sau ma rog,ceva pe acolo? nu de alta,dar vad ca ai drept gravatar sigla lor,si daca intradevar ai vreo legatura cu acest brand,as vrea si eu mai multe detalii despre noul produs,te rog :)

 5. Eu am cont de ceva timp, si cand m-am logat am gasit la my product un key valabil 517 zile da se referea la bit defender total 2009

 6. Eu folosesc solutia de la Microsoft dar o sa testez Bitdefender 2011, ii mai dau o sansa! Cat despre interfata… pare mai simpla dar mai bine ma pronunt dupa un hands-on cu programul. Plus, 258MB pentru x64??? Unde am ajuns cu programele acestea!!! :)

 7. Poate nu am observat eu ceva, dar ei cum vor sa testezi? Adica la instalare mi-au cerut un key, nu am vazut pe site, la beta ca ar oferi un key, am incercat cu evaluate si nu-mi ia contul pe care l-am creat pe site. Imi scapa mie ceva sau lor?

  1. Ai incercat sa lasi spatiul gol? presupun ca asa trebuie ca sa intre in beta,sau cauta in spam la email,poate ti-au trimis un link cu key-ul. Eu nu m-am inscris,si nici no voi face,AVG/NOD32 imi ofera tot ce am nevoie,dar astea sunt solutiile generale.. Sau incearca sa scri ‘beta’ poate.. cine stie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>