Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r52063gave/windowspc.ro/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r52063gave/windowspc.ro/wp-includes/plugin.php on line 571
Despre noi | Windows PC

Despre noi

Ce înseamnă Windows 7 Bucharest?
Windows 7 Bucharest e un proiect ambiţios, şi sperăm noi la fel de inovator precum Windows 7.
Am inceput blogul singur. Am ajuns să cunosc prin intermediul site-ului persoane pe care probabil nu aş fi avut cum să le cunosc altfel, şi sper că voi cunoaşte în continuare din ce in ce mai mulţi oameni.
Acest blog doreşte să exprime în mod obiectiv, un punct de vedere despre sistemul de operare Windows 7, despre tehnologie în general şi despre internet.
Blogul este deschis colaborărilor cu persoane care văd lucrurile în acelaşi fel şi cu dorinţa de a-şi exprima părerile.
Este locul în care pasionaţii de tehnologie şi internet pot să vorbească liber şi civilizat. Doresc să menţionez că acest blog este făcut din pasiune şi probabil acesta este şi motivul succesului său.

Ce scop are Windows 7 Bucharest?
Scopul acestui blog este să ajute cât mai multe persoane în luarea unor decizii, în uşurarea lucrului cu calculatorul, precum şi în găsirea informaţiilor dorite cât mai uşor.
În final sperăm să devenim un punct de referinţă in online-ul românesc. Un scop greu de îndeplinit, dar cu o comunitate deja creată, şi în creştere, cred că nu este o posibilitate chiar aşa îndepărtată.

Eu sunt Ionuţ Ciobotaru şi îţi mulţumesc că mă vizitezi!
Alături de mine mai sunt şi alţi colaboratori care scriu diverse articole pe blog. Vei găsi o scurtă introducere/descriere a acestora în rândurile ce urmează.

Emanuel Oprea

Se ocupă în principal de secţiunea web a blogului.
Pentru contact, lăsaţi un comentariu.

Ovidiu Mihalcea

Se ocupă de articole pentru secţiunea software. Pentru contact folosiţi adresa de e-mail: 

Iosys

Colaborator pe aria de Suport Tehnic. Pentru contact folosiţi adresa de e-mail:

Cristian Silaghi

Contribuitor activ al comunităţii româneşti Mozilla (www.mozilla.ro) şi pasionat de tot ce ţine de tehnologie. Se semnează ca Cristi/StelistCristi/Cristian Silaghi, scrie pe blog Ştiri (Noutăţi) şi diverse Tutoriale/Review-uri. Pentru contact folosiţi cu încredere adresa de e-mail:
cristian.silaghi@mozilla.ro

Ionuţ Lala

Se semnează ca Wolftail. Scrie ştiri, review-uri şi tutoriale. Pentru contact, lăsaţi un comentariu la unul din articolele sale.

Mihai Polezache

Se semnează ca Mike. Scrie tutoriale, review-uri şi noutăţi. Pentru contact, lăsaţi un comentariu la unul din articolele sale.

Stârceanu Bogdan Ioan

Scrie tutoriale legate de Unix/Linux sau de reţelistică şi configurări echipamente CISCO. Pentru contact îi puteţi vizita blogul personal: http://starceanub.wordpress.com/

Dumitrescu Vlad

Entuziast al calculatoarelor şi pasionat de tehnologie în general. Îl puteţi contacta lăsând un comentariu la unul din articolele sale.

Mătran-Dan Florin

Trainer şi consultant IT. Pentru început scrie diverse tutoriale PC pentru zona Bussiness. Pentru contact puteţi vizita site-ul său personal: www.mdf.ro

Berindeanu Cosmin

Se semnează ca XPT, elev al CNRG Slatina, pasionat de informatică şi cu dorinţa de a se specializa în domeniul IT.
Îl puteţi contacta la adresa de e-mail xpt2010@gmail.com.

G. Cosmin

Se semnează ca Cosmin, scrie tutoriale şi articole informative utile utilizatorului începător/mediu. Îl puteţi contacta la adresa de mail: g.cosmin@yahoo.com

Băieş Alex

Desi e, teoretic, la vârsta la care întâi acţionezi şi abia apoi raţionezi, Alex dovedeşte contrariul. El va scrie diverse tutoriale utile, axându-se mai mult pe secţiunea de securitate. Pentru a-l contacta puteţi folosi următoarea adresă de e-mail: alex.baies1@gmail.com

Constantin Ervin

Se semnează ca Ervin, scrie pe blog review-uri şi noutăţi din lumea gamingului.
Pentru contact folosiţi cu încredere adresa de e-mail:
ervingroove@yahoo.com

17 thoughts on “Despre noi”

  1. @Cosmin: vei aparea imediat.
    @robert: nu ti-am trimis inca mail, nu am avut inca timp sa compun unul potrivit pentru tine. Iti trimit in seara asta.

      1. TU nici aici nu taci ?!! Mai repede te virusezi tu ca mine bei !! Vezi ca de ma anervezi zic aici ce poze mi-ai trimis :>.

      2. Tu ai trecut la corupere de colaboratori? :)) Cred ca am o idee despre pozele trimise.. Orice ar fi, sa nu postezi link-ul pe blog ca ma penalizeaza google :)).. mai bine DM sau email ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Windows 7, Windows 8, personalizare PC, tutoriale, downloads, hardware, review-uri

Skip to toolbar