Activeaza “GodMode” in Windows 7

imageDe obicei GodMode este denumirea celor mai puternice cheat-uri din jocuri. Nu am folosit asa ceva fiindca mi se pare ca dispare placerea jocului, se pierde fix bucuria de a castiga prin efortul propriu.

Pentru Windows 7, insa, GodMode nu este decat o altfel de aranjare a setarilor din Control Panel. Probabil este o functie destinata administratorilor care sunt stiu deja toate aceste setari pe de rost si au nevoie de o modalitate facila de acces. Bineinteles, exista Windows 7 In a Box, dar GodMode este o functionalitate integrata si foarte usor de obtinut. Ah si este destinata doar Windows 7 (pe Vista x64 duce la crash).

Pentru a activa aceasta functionalitate urmati pasii de mai jos:

1. Creati un director nou (click dreapta -> New Folder)

2. Denumiti-l GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

 image

3. Ar trebui ca iconita de mai sus sa se transforme in cea de mai jos:

 GodMode

4. Faceti dublu click pe iconita nou-aparuta si veti observa setarile categorisite ca mai jos:

Windows 7 GodMode

via

12 thoughts on “Activeaza “GodMode” in Windows 7”

 1. Mai mult incurca decat sa ajute,cel putin asta e parerea mea !testat pe un acer windows 7 x32 ,dar asta este parerea mea-poate pe unii ii ajuta!
  ar fii frumos un mini “concurs “fara premii in care sa se puna toate temele de la utilizatori windows 7 si cititorii acestui blog!

 2. Mai mult incurca? Este super buna chestia asta, daca folosesti calculatorul si windowsul pt altceva in afara de jocuri, muzica si messenger.

 3. @ alfonsonianus – Stiu de ce ti se pare ca te incurca , prea multe optiuni,prea multe iconite,nu prea sti de unde sa le iei nu? :) Intradevar,asa e,dar totusi,daca ai nevoie de un anumit element,e mai simplu sa cauti aici . Te scuteste de prea multe clickuri inutile . Sti cum fac eu? Inchid fiecare categorie,si cand am nevoie decat o deschid,si caut ce imi trebuie,pentru ca intradevar,daca tii fiecare categorie deschisa,te inebuneste la cate accesari sunt posibile,si e aproape imposibil sa le urmaresti pe fiecare. Dar stiind ce cauti,si unde gasesti,cu fiecare categorie inchisa,te scutesti de mult timp pierdut degeaba dand click pe start,apoi CP,apoi bla-bla :)
  Sper ca ai inteles

  1. Lol. Sper ca stii ca poti pune orice in loc de god mode :)) In versiunea beta a windows 7 treaba aparea in meniu sub numele de All Tasks, dar a fost scoasa dupa ce s-a ras un pic de microsoft. Cine dracu vrea a mie de optiuni in aceasi fereastra?

   1. @Tudor: GodMode poate fi inlocuit cu orice denumire insa asa a ramas cunoscut acest tweak inca de la aparitie. Sunt multe lucruri care se pot realiza cu ajutorul registry-lor windows-ului. Fiecare le considera utile in functie de nevoi. Pentru toate functionalitatile care apar eu folosesc Search-ul. Daca insa nu-mi aduc aminte o functionalitate acest tweak este util. Depinde foarte mult de cat de des folosesti optiunile acelea. Daca testezi toata ziua diverse lucruri vrei sa le ai la indemana.

   2. @Tudor : “Cine dracu vrea a mie de optiuni in aceasi fereastra?” EU!
    Eu vreau! – imi trebuiesc.
    Si faptul ca se poate denumi cum vreau eu,mai putin conteaza,orice nume i-as pune eu,GodMode suna atat de perfect.. !

 4. Nu e rau ! Poate fi creat in “C:UsersAll UsersMicrosoftWindowsStart MenuProgramsAdministrative Tools” de exemplu… sa se “carnateasca” prin toolbar. 😀 Cine instaleaza des win7 il poate folosii cu succes, scurtand din clikuri, la setari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>