Activeaza interfata Aero in Windows 7 Home Basic

Daca va mai aduceti aminte specificatiile pentru fiecare versiune de Windows 7, stiti ca Home Basic-ul nu ofera si interfata Aero. Cu toate ca aceasta versiune de Windows 7 nu este una foarte populara, fiind distribuita doar in anumite regiuni. Totusi, ma gandesc ca se va gasi cineva la un moment dat care o va primi, instala si va dori ca sistemul de operare sa arate ca un veritabil Windows 7.

Solutia nu este destinata versiunii Windows 7 Starter asa ca va recomand sa nu o incercati daca aveti acest sistem de operare. In plus, aplicatia trebuie folosita doar in cazul in care calculatorul dumneavoastra suporta fizic aceasta interfata (placa video, fie ea si integrata, trebuie sa fie relativ noua pentru a functiona; am vazut interfata Aero ruland impecabil pe netbook-uri; specificatiile tehnice se gasesc si in imaginea de mai jos). Am citit ca ar functiona totusi si pe hardware mai slab, dar nu vad rostul si nici nu recomand o astfel de intrebuintare.

Aero Enabler

Aplicatia poarta numele de Aero Enabler si nu face altceva decat sa modifice cateva informatii in registry, facand posibila activarea interfatei Aero.

Pentru a descarca aplicatia, folositi link-ul de mai jos:

Download Aero Enabler

8 thoughts on “Activeaza interfata Aero in Windows 7 Home Basic”

    1. nu e pentru mine:Dam un prieten care are Vista Home Basic si sa-i fac si lui tweak-ul dar mai intai o sa il probez eu pe un 7 Home Basic :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>