Afiseaza Drive-urile USB pe desktop cu Desk Drive!

De fiecare data cand introduceti un USB Drive in port-ul corespunzator, pop-up-ul binecunoscut va aparea. Puteti bineinteles sa selectati optiunea de a nu il mai afisa, sau puteti sa selectati o actiune care sa se repete de fiecare data cand introduceti stick-ul USB.

Dupa ce v-am aratat cum sa recuperati datele de pe drive-ul USB, sau cum sa il reformatati atunci cand este corupt, va prezint acum o aplicatie mai light dar cu o utilitate precisa, mai ales pentru cei care folosesc foarte des stick-uri / flash drive-uri/ pen-drive-uri / hard-disk-uri externe. Aplicatia poarta numele de Desk Drive.


Programul este usor de instalat si foarte eficient. Dupa instalare, fiecare drive detasabil va fi detectat si o scurtatura va aparea pe Desktop. Programul consuma foarte putine resurse, ramanand in System Tray si monitorizand adaugarea/detasarea drive-urilor.

Discs

In plus,  Desk Drive identifica automat DVD-urile si CD-urile, deci va scuteste de desciderea Windows Explorer.

disk drive

Download Desk Drive

Via

3 thoughts on “Afiseaza Drive-urile USB pe desktop cu Desk Drive!”

  1. Nu stiu daca s-a vrut o asemanarea cu desktopul de MacOS, sau doar un utilitar care sa nu mai dea bataie de cap novicilor in a cauta litera de “removable” de prin explorer. Ce ar trebui imbunatatit ? Lucrul cu obiecte inregistrate, in loc de linkuri. Daca ati observat, dupa ce redenumiti linkul si scoateti sticul, programul nu mai sterge shortcut-ul. Si nu va fi deloc la fel ca functia de automount din MacOS, deoarece nu are suport hardware [desi nu mai are importanta acuma]. Mai exact floppydisk-ul este refreshuit in fiecare secunda [destul de jenant], tocmai pentru ca floppy-ul de PC nu trimite un semnal de “media present” catre OS [alea de Mac, insa da]. Deacea recomand litera A: adaugata la exceptii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>