Age of Empires Online

Iata ca, dupa indelungi asteptari cea mai noua versiune a jocului Age of Empires – Online este oferita fanilor de pretutindeni. Si nu contra cost cum ne-am fi putut astepta, ci gratuit. Urmand ca pentru anumite elemente de joc mai speciale sa fie platite diverse sume. Aceste elemente pot fi bonus pack-uri, misiuni, sau chiar civilizatii intregi.

Age of Empires Online

Din ce scrie pe site, jocul ofera cel putin 40 de ore de gameplay neintrerupt, urmand ca mai apoi sa puteti continua jocul in modulul mutiplayer online.

Pentru cei ce doresc mai multe informatii, le puteti gasi pe site-ul oficial, sau in trailerul de mai jos:

Cerintele minime sunt dupa cum urmeaza:

 • OS: Windows XP® , Windows Vista® , Windows® 7
 • Processor: 2.0GHz Intel® (any dual core)
 • RAM: 2GB
 • Video Card: 128MB
 • Hard Drive Space: 2GB

Iar pe parte de multiplayer exista urmatoarele posibilitati:

 • Online Multiplayer 2-4
 • Co-op 1-2

Iar acum, pentru cei ce doresc deja sa il instaleze, trebuie sa va spun ca jocul vine prin platforma Microsoft – Games For Windows si necesita instalarea catorva componente in prealabil (Microsoft .NET, Windows Live Sign-In Assistant etc..). Daca acestea nu sunt gasite, vor fi instalate automat.

Age Of Emipres Online

Age Of Emipres Online

Pentru a descarca pachet-ul de instalare, folositi link-ul de mai jos:

Download Age of Empires Online Installer

Jocul ofera o grafica parca din desene animate, renuntandu-se la caracterul serios din versiunile anterioare. Eu as fi preferat apropierea de realitate, dar nici culorile vii si formele vesele de acum nu pot sa zic ca ma deranjeaza. Jocul arata cam asa:

NIle City - Age of Empires Online

– screenshotul nu e realizat de mine deoarece functia print-screen imi afiseaza un ecran negru, si momentan nu am instalat  alt utilitar de captura a ecranului in jocuri.

Sper sa va placa!

Nota: cel putin in cazul meu, desi aveam mai toate componentele deja instalate, a fost nevoie de un update la termenii si conditiile Windows Live si a durat ceva pana am apucat efectiv sa joc Age of Empires Online. Asa ca in cazul in care nu veti reusi sa jucati imediat dupa instalare, aveti rabdare si urmati pasii pe care vi-i propune jocul / aplicatia Games for Windows.

18 thoughts on “Age of Empires Online”

 1. Pacat de grafica si seriozitatea pe care celelalte AoE le ofereau.S-au dus pe nenorocirea asta cartoonish de m-au facut sa-l sterg in aprox 45 minute.
  Exista World of Warcraft,EVE, si alte MMO-uri tancuri,explozii,sabii dar nimic realist si medieval.Un AoE medieval MMO ar da lovitura.

 2. @alfonsonianus: avand in vedere ca se joaca prin Windows Live si contul de Xbox asociat Live ID, cred ca si categoria de varsta careia i se adreseaza este alta decat jocurile initiale.. sau alta decat cei ce jucau primele AoE. Un AoE medieval MMO intr-adevar ar fi dat lovitura… dar pentru realism e nevoie de efecte si de grafica si de o echipa dedicata… Un joc bun necesita eforturi pentru a ajunge pe piata… AoE online e un joculet lejer, o incercare daca vrei.. nu are cine stie ce efecte si nici grafica; din punctul asta de vedere alegerea unui format grafic “animat” e oarecum logica si in ton cu capabilitatile generale ale jocului.

 3. @Sanex: Daca iti cere Product-Key inseamna ca nu e activat contul de Xbox pe ID-ul de Windows Live, adica nu sunt acceptate cele mai noi termene si conditii. Apesi butonul sau link-ul de resolve.. (sau ceva asemanator) si te va loga in pagina contului Xbox unde vei accepta noii termeni. Apoi inchizi si redeschizi AoE Online si la noua logare nu iti va mai cere niciun Product-Key. Succes!

  @valerik: incearca sa instalezi separat aplicatia Games For Windows. Instaleaza apoi jocul direct din aplicatia respectiva (are un buton special de Download).

  1. Ionut ma ajuti am instalat separat tot a mers dar nu o pot lamuri cu acauntul nu imi merge , am facut unul nou si nimic

 4. Cum naiba upgradezi la premium? Ca pe marketplace nu-mi accepta credit cardul, zice ca numarul e invalid (desi n-am avut niciodata probleme cu el pe steam, amazon, bookdepository, facturi etc.; o fi din cauza ca am trecut regiunea UK? Romania oricum nu apare), iar retail nu vad de unde pot sa cumpar in RO? Any help pls?

   1. Nope, m-am lasat pagubas. Singura solutie care-mi vine in minte e sa-ti comanzi card cu puncte microsoft de pe amazon si sa faci asa.

 5. Salut , cum pot sa rezolv problema ? : cand dau sa intru in joc imi vine Age of Empires online Launcher dar nu se incarca nimic nici nu scrie nimic in fereastra aia (am vazut pe youtube , la alti cum le vine, dar la mine nu se incarca deloc ( si mai este si tasta Play , pe care nu o pot apasa )ce trebuie sa fac .. ??

 6. Pentru a va face cont pe windows live va trebuie o adresa de gmail sau hotmail.Eu am incercat cu o adresa de yahoo si i-mi dadea eroarea ”It seems you found a glich” si cum am schimbat cu o adresa de gmail a mers din prima fara nici o problema.

 7. Cum naiba upgradezi la premium? Ca pe marketplace nu-mi accepta credit cardul, zice ca numarul e invalid (desi n-am avut niciodata probleme cu el pe steam, amazon, bookdepository, facturi etc.; o fi din cauza ca am trecut regiunea UK? Romania oricum nu apare), iar retail nu vad de unde pot sa cumpar in RO? Any help pls?

 8. cum naiba la mine nu merge in nici un fel nu stiu ce sa fac ionut
  si mie imi apare key da care ce trebuie sa am sau sa pun am activat contu la AOE online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>