Al doilea film de promovare Office 2010 + imagini cu Office Web Applications!

Dupa ce acum aproximativ 2 luni va prezentam Office 2010 Teaser alaturi de link-urile pentru descarcarea Office 2010 Technical Preview, va ofer mai jos Trailer-ul pentru Office 2010, tot din seria Office2010TheMovie.

Pentru un utilizator al produselor din gama Microsoft Office, este un clip inteligent realizat si amuzant.
Uite asa creeza marketing-ul un produs de succes fara a fi nevoie sa arate cu degetul. Enjoy!

           

clip via boio.ro

Si pentru ca Google va lansa Google Chrome OS, Microsoft va lansa luni Office Web Apps (alaturi de Office 2010 Beta). Puteti vedea mai multe poze, citind articolul in continuare.

Poze via neowin.net. Ce parere aveti, o initiativa buna, sau tot Google Docs raman de baza?

5 thoughts on “Al doilea film de promovare Office 2010 + imagini cu Office Web Applications!”

  1. Foarte frumos filmuleţul şi poate ar fi timpul ca produsele software să nu se mai promoveze tot timpul prin comparaţie fiindcă altfel vom ajunge în situaţi ilară în care toţi se bat cu pumnul în piept, precum tarzan în junglă, că sunt cei mai buni. Vorbeam în urmă cu câteva zile despre pagina IE8 unde există o „comparaţie” cu Firefox sau Chrome şi adnotările făcute de cineva din staff-ul Mozilla (stefamedia.ro/firefox-mananca-din-cota-de-piata-a-lui-internet-explorer/). Acolo e „durerea”.

    Legat de Office Web Apps, depinde cât de reuşită va fi integrarea cu Office 2010 şi calitatea serviciului şi când spun asta mă gândesc că cei de la MS au avut probleme cu server-ele şi când au lansat Windows 7.

  2. Sincer, in ultima vreme, chiar imi place tendinta Microsoft. Sper sa nu fiu subiectiv, incerc sa nu fiu, dar chiar aduc produse de calitate (Windows 7, Windows Live Essentials, Bing, upgrade-ul Hotmail) si in plus, asculta cererile utilizatorilor.
    Cat despre servere, eu am probleme cu al meu (deci ii inteleg un pic), cum scap de sesiune, cum il schimb.

  3. Am instalat si eu Preview-ul la office 2010 si nu prea vad cu ce e mai bun decat 2007, dupa mine, ca aspect, arata mai rau. Si am si o problema cu animatiile in power point, ar fi fost mai bine sa le lase cum erau la 2007 si 2003. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>