Aplicatii portabile la un alt nivel – CodySafe

Am aflat acum cateva zile de o aplicatie care va va transforma orice drive USB intr-un mini-calculator. Sunt sigur ca multi dintre voi aveti nevoie de asa ceva (ma adresez celor care nu il folosesc deja). Programul poarta numele de CodySafe, si va ofera posibilitatea de a tine pe el programele dumneavoastra preferate, de a le executa pe orice calculator (si fara a lasa vreao urma). Cu ajutorul acestui program puteti sa va administrati si fisierele multimedia (muzica, filme, poze) pe stick-ul dumneavoastra.

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati CodySafe si sa il instalati pe Drive-ul USB (fie el USB stick sau un Hard-disk Extern) al dumneavoastra.

CodySafe

Ce functionalitati ofera CodySafe?
Le aveti mai jos:

– Adaugati si dezinstalati aplicatii portabile
– Administrati functia de Auto-Run
– Verificati mediul de stocare cu ajutorul DriveDoctor
– Administrarea documentelor si a fisierelor multimedia
– Afisarea spatiului consumat si a celui liber

Descarcati CodySafe folosind link-ul urmator: Download CodySafe. – via indiandevs.com

3 thoughts on “Aplicatii portabile la un alt nivel – CodySafe”

    1. @Catalin: cu ajutorul CodySafe poti sa le administrezi ca pe un sistem de operare. Nu stiu daca ai folosit aplicatii portabile pana acum, dar daca o sa folosesti, atunci cand o sa instalezi CodySafe o sa intelegi ce vreau sa spun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>