ASE – Microsoft Academic Program

Acum o saptamana, mai exact joi 12.11.2009 in cadrul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, a avut loc o prezentare a produselor si programelor Microsoft din ASE, disponibile atat studentilor cat si cadrelor academice.
Prezentarea a fost tinuta de membrii Microsoft Student Partners din ASE si a avut ca invitat special o doamna de la Microsoft HR.
Discutia a avut ca subiecte urmatoarele, acesta fiind si mailul pe care l-am primit pe mai multe grupuri din facultate:


Au venit multi studenti, amfiteatrul in care s-a tinut prezentarea a fost neincapator, cel putin in prima parte, chiar si dupa pauza locurile pe scaune tot au fost ocupate. Am vazut si anumite cadre didactice, care poate pe viitor vor avea in materia lor si date despre Windows 7 (mereu am fost de parere ca merita un plus un profesor care este la curent cu ceea ce se intampla la disciplina sa si le spune si elevilor sau studentilor).

One thought on “ASE – Microsoft Academic Program”

  1. Este buna implicarea celor de la Microsoft in zona educationala. Chiar asteptam de la ei mai multa implicare. Studentii apreciaza de ceva timp MSDNA-ul, nu numai pentru acces la sistemul de operare, ci si la softul pentru dezvoltatori. Apreciez ca s-a amintit si de universitatea A.I.Cuza din Iasi in competitia de la Imagine Cup. Cei de la Facultatea de Informatica au castigat anul acesta, iar cei de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor au fost de ceva timp in primii 6 (adica in finala) atat prin Valy Greavu (din 2005) cat si prin Cosmin Ilie (din 2007), care a castigat primul loc anul acesta la IT Challenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>