Avast 5.0 acum in Google Pack

Noul Google Pack contine de acum un nou antivirus. Dupa cum spune si titlul este vorba de Avast Free Antivirus 5.0 care inlocuieste Spyware Doctor.  Noul Antivirus este foarte bine clasat in testele de specialitate. Avast este putin in urma Microsft Security Essentials, dar este clasat deasupra AVG 9.0 (preferinta mea in momentul actual). Avira ramane lider necontestat, cel putin in urma testelor citate de mine.


Pentru moment, Avast este inclus in Google Pack doar pentru urmatoarele localizari: Cehia, Franta, Germania, Italia, Polonia, Portugalia, Rusia si Spania.
Romania nu se afla pe lista de localizari privilegiate, dar presupun ca este doar o chestiune de timp. Cei nerabdatori pot selecta orice localizare dintre cele de mai sus iar antivirusul Avast 5.0 va fi instalat in Engleza.

 

Dupa cum puteti observa si in prima imagine a articolului, Google Pack mai contine si:

– Browser-ul Google Chrome cu Google Apps

– Adobe Reader

– Real Player (mai foloseste cineva acest programel?)

– Google Earth

– Toolbar-ul Google

– Picasa

– Skype

O suita de aplicatii destul de utila, dar in care eu as include destul de multe aplicatii (ce vor face subiectul unui viitor articol :) ).

Pentru a descarca Google Pack, folositi link-ul de mai jos:

Download Google Pack – link-ul duce catre localizarea in spaniola

via.

6 thoughts on “Avast 5.0 acum in Google Pack”

  1. Microsoft Security Essencials este superb,imi lasa o impresie de antivirus silentios,foarte fiabil , fara break-uri de performanta .
    Avast a avut vremea lui…
    Numai Bine tuturor!super post!
    Ionut,ar fii superb sa deschizi un blog si pentru windows vista,sa nu uitam ca a fost un pas important spre windows 7 ,si acum a devenit foarte fiabil…multe salutari din Cluj Napoca !si scuze de offtopic!

  2. Alceva inafara de KIS nu stiu asa ca restul pentru mine nu exista. Folosesc KIS 2010 cu licenta si pana acum nu a avut nici un esec 😉 . Experienta mea cu avast si avg e una trista, poate din cauza ca am folosit la unele persoane numa versiuni free, dar totusi “they are to low” .

    @alfonsonianus : va exista un loc unde vom acoperii fiecare sistem de operare 😉 numai sa aveti un pic de rabdare 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>