AVI Preview – Vizionare fisiere video incomplete

Descarcand de pe internet filme si alte fisiere video, fie din cauza ca suntem nerabdatori sa vedem acel film, fie din alt motiv, vrem sa-l vedem inainte ca acesta sa se fi descarcat complet. Pentru multi dintre noi acest fapt a devenit o problema si, de aceea va scriu acest articol.

AVI Preview este un player care permite vizionarea fisierelor video incomplete, si care, spre deosebire de programele concurente, este portabil si consuma foarte putine resurse, in acelasi timp suportand si o gama variata de codec-uri si formate video (AVI, divX, MPG, MPEG si VideoCD).

Primul pas consta in descarcarea kit-ului de instalare de pe site-ul AVI Preview.

Al doilea pas este sa executam fisierul “AVIPreview.exe” din arhiva descarcata in prealabil.

Pentru prima data rulat, utilitarul arata asa :

Pentru a incepe vizionarea fisierului video, trebuie sa apasam pe butonul “Open”Image and video hosting by TinyPic, si sa selectam clipul.

Comenzile playerului sunt cele obisnuite (play, pause, etc.)

Acesta a fost un articol scurt si la obiect, ca si subiectul acestuia. Mai jos aveti si un link direct catre versiunea 0.26 alpha a programului.

Download AVIPreview

Sper ca veti folosi soft-ul si… va astept pe rubrica de comentarii.

5 thoughts on “AVI Preview – Vizionare fisiere video incomplete”

  1. la mine nu vrea sa redea fisiere care inca se descarca,la voi?am incercat si cand filmul era descarcat 90% si tot nu vrea,aveti alta recomandare pentru un player de genul asta?

  2. si vlc stie sa faca asta,chiar f bine,avi preview e de pe vremea cand abia aparuse strongdc si venea odata cu acesta in pachet.

  3. Acest tip de soft e inutil cand se folosesc download-managere cu conectare multipla cum ar fi torentii. Pe vremea “lu’ dc++” se luau fisierele de la un singur user si se descarcau liniar de la cap spre coada, de aceea se puteau previzualiza. Dar daca ai un fisier “bucatzarit” nu mai merge cu nimic, daca nu ai inceput la el, sau partea de identificare a codecului, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>