Battlefield 3 Review

BattleField 3Battlefield 3 este un joc important din numeroase motive. Anul acesta are şanse foarte mari să detroneze franciza Call of Duty (MW3), el având un engine foarte bine pus la punct numit Frostbite 2.

SinglePlayer

Să începem cu singleplayer-ul, în opinia mea punctul cel mai slab jocului.

După terminarea campaniei pe cel mai greu nivel de dificultate în 10 ore, trebuie să admit că cei de la Dice au ce învăţa de la Infinity Ward (creatorii Call of Duty). Marea problemă este că lipsesc acele momente speciale, suprinzătoare în care stai şi te gândeşti: „Ce naiba a fost asta?”. Nu zic că este o campanie prost-gândită, ci doar că este mult prea liniară: „Du-te de la un checkpoint la altu’, şi nu muri!”.

Battlefield 3

Co-Op

Lucrurile merg de la bine până la foarte bine când începi misiunile în Co-Op. Acestea sunt în număr de şase, ele nefiind greu de terminat pe dificultatea medium, însă pe hard dificultatea creşte enorm şi din cauza lipsei salvării in-game aceste misiuni vor necesita mult mai mult timp pentru a fi finalizate, fapt care după părerea mea este un plus.

BattleField 3 Tank

Multiplayer

Sincer ca să fiu, singleplayer-ul şi Co-Op sunt doar un bonus pentru Battlefield 3. Motivul pentru care veţi cumpăra jocul va fi experienţa multiplayer fenomenală. Eu nu am jucat niciodată Bad Company sau Battlefield Bad Company 2, şi nici nu am avut intenţia, deci Battlefield 3 pentru mine cel puţin este o mare noutate! Hărţi uriaşe, vehicule, spawn pe jucătorii din echipa ta etc.

Secţiunea multiplayer-ului este foarte schimbată si e cea de unlock – fiecare armă are zece unlock-uri diferite, fără să mai menţionez de upgrade-urile vehiculelor. Achievement-urile jocului nu sunt chiar aşa grele, dar vei petrece luni bune în încercarea de a le îndeplini pe toate. Pot să zic că Dice are o şansă de a avea în mână jocul anului. Nota mea pentru acest joc este 9 cu felicitări.

Battlefield 3

Cerinţe de sistem

O să vă spun şi cerinţele de sistem pe care trebuie să le îndeplinească PC-ul pentru a rula Battlefield 3:

Cerinţe minime pentru Battlefield 3:
Sistem de operare: Windows Vista sau Windows 7
Procesor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Memorie RAM: 2GB
Placă video: Placă video AMD ATI sau nVIDIA compatibilă cu DirectX 10 sau 11
Memorie grafică a plăcii video: 512 MB
Unitate HDD: 15 GB pentru versiunea pe disc sau 10 GB pentru versiunea digitală.

Cerinţe recomandate pentru Battlefield 3:
Sistem de operare: Windows 7 64-bit
Procesor: Intel cu 4 nuclee sau procesor AMD
Memorie RAM: 4GB
Placă video: Placă video AMD ATI sau nVIDIA compatibilă cu DirectX 11, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Memorie grafică a plăcii video: 1 GB
Unitate HDD: 15 GB pentru versiunea pe disc sau 10 GB pentru versiunea digitală.

Battlefield 3 are preţul de 190 RON la eMAG. Vă doresc spor la jucat!

De câteva luni, Ervin Constantin face parte din echipa Windows 7 Bucharest. Iar articolul de mai sus este articolul său de debut. Sperăm la o colaborare cât mai îndelungată. Bun venit în echipă!

10 thoughts on “Battlefield 3 Review”

  1. doar grafica e de joc in rest slabut fata de ce ma asteptam se putea mult mai mult modern warfare 3 osa fie mai fain din cate am vazut.

  2. salutare, acum cateva zile am instalat si eu acest joc sa vad cum imi merge…pt ca am un sistem de la minimu de cerinte in sus(nvidia 240gt 512,2gb ram 1333. amd x3 450 oc la 3.5)soo….imi merge bn pot zice la 1280×720, cu mediu sau chiar high..chiar foarte bn..dar in anumite zone ale jocului imi clacheaza pur si simplu…se blocheaza imaginea 2 min isi revine,dar daca ma uit in alta parte iar se blocheaza…si nu inteleg de la ce poate fi,am incercat orice si ultimu driver si windows 7 proaspat…deci merge bn jocu dar in anumite zone mi se blocheaza…de ex daca stau pe loc si ma uit la un pom care se misca..sa zic merge in 35 de framuri…in cateva secunde se blocheaza si imi arata 2 3 framuri…timp d cateva secunde.dupa isi revine si iar face si tot asa…ma scoate din minti! astept un sfat cv,multumesc.bye

  3. salutare.seniordady am rezolvat adk am depistat de la ce era…era de la rami..insuficienti in full screen ul meu de 22”,am debifat fullscreen si am vazut ca jocu ruleaza foarte fluent,si cu cat largeam fereastra cu atat papa rami logic..pana am ajuns in modul critic adk 1.8 din 2 gb,soo daca ai aceasi problema ca si mn,cumpara inca 2 gb de rami si gata…bn acum depinde si ce procesor si placa video ai,sper ca ai inteles,bye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>