Bine ati venit pe WindowsPC.ro

Bine ati venit pe WindowsPC.ro.

Acesta este noul camin al blogului Windows 7 Bucharest. Blogul este in pregatire de aproximativ 1 an si jumatate, timp in care a fost redesenat o data cu aparitia guidelines-urilor de design Metro UI, iar functionalitatile au fost adaugate, sterse sau modificate in tot acest timp.

Avand si un job full time in paralel, dezvoltarea a fost mai indelungata, iar produsul nu este nici acum in stadiul final (mai potrivit ar fi termenul de beta), dar cred ca cititorii acestui blog meritau pe deplin o schimbare, iar in ultima saptamana m-am dedicat partii tehnice si mai putin articolelor :).

Acestea fiind spuse, va invit sa explorati noul design, mai jos fiind cateva highlight-uri:

– un design mai Metro, desi nu in totalitate, dar vom mai lucra la acest aspect
– un nou domeniu – WindowsPC.ro – care sper sa fie mai usor de retinut si tastat
– un nou logo, si el mai Metro si mai usor de identificat
– o pagina de Google+
– un nou mod de aranjare a articolelor – cu featured image in partea stanga
– posibilitatea de a crea cont folosind pagina Register (acest cont nu va acorda drepturi pe blogul principal, dar va va oferi posibilitatea de a posta pe forum si pe alte sub-site-uri)

Si fiindca vorbim de forum, sper sa va placa si noul Forum Windows PC.

Acesta a fost mutat de pe platforma phpBB pe bbPress si integrat in WordPress Multisite – platforma pe care ruleaza in acest moment blogul.

Functionalitatile sunt aceleasi ca ale unui forum normal. Am incercat sa mut si utilizatorii, dar cred ca ar fi utila o schimbare/resetare a parolelor celor deja inregistrati pe forumul precedent.

Multumesc pentru ca ne citim cu bine de atat de mult timp si astept feedback in legatura cu noua infatisare.

 

PS: In curand urmeaza si un concurs pentru a marca evenimentul :D.

19 thoughts on “Bine ati venit pe WindowsPC.ro”

 1. Totul arata foarte bine. Felicitari. Ceea ce sper eu sa se schimbe odata cu interfata este frecventa articolelor, care pana acum a fost extrem de mica. Noul Windows 8 este extrem de ofertant din acest punct de vedere. Succes.

 2. felicitari :) daca tot e beta… pot face o mica sugestie? 😀 cauta un plugin de redimensionare (corecta) a pozelor de articol… ma refer la poza de referinta care apare in stanga articolului, pe prima pagina :) cele wide sunt disproportionate :) restul toate bune si frumoase. cu timpul, banuiesc ca se va mai imbogati interfata 😀 felicitari!

 3. Foarte frumos lucrat!Felicitari!Imi place foarte mult interfata Windows 8 UI a site-ului.

  Dar totusi nu ma pot inregistra pe forum ca ma redirectioneaza la adresa windowspc.ro

 4. Chiar arata foarte bine.Felicitari.Acum dupa ce ai trecut la noua interfata ca la Windows 8 sper ca o sa fie articole pentru ambele versiuni.

 5. Frumos.

  Asteptarea era sa fie facut pe o platforma .net si nu WordPress, fiind vorba despre Windows, Microsoft si tehnologiile lor.

 6. Imi place, dar as avea o singura observatie de facut in legatura cu logoul din header : verdele ala daca ai putea sa il modifici, poate ceva mai inchis sau mai deschis. Mie cel putin, mi se pare prea bine delimitat. In rest, succes cu noul design. :)

 7. Hmmm, simpatic. Bravo. Am o singură observație de făcut … ia și pune și un pinguin pe prima pagină, altfel … parcă nu are farmec numa așa cu KillWin! 😀

 8. Apropo, inainte aveai un timp de 5 minute in care-ti puteai modifica mesajul. Ar fi bine daca ai putea sa reintroduci optiunea, nu de alta dar nu mereu vezi greselile de redactare sau nu mereu iti vin cuvintele din prima.

 9. Mi-a fost ascultata ruga.Imi place noul aspect dar m-ar bucura si un background negru!
  Felicitari pentru munca depusa si spor in continuare!

 10. In IE9 toata pagina/continutul imi sunt afisate in partea stanga a browserului si la search box sus de tot casuta e prea mica pentru textul “To search type….”.
  Iconitele de socializare sunt captivante!
  Hai ca mai anunt daca gasesc probleme daca tot suntem in stagiul beta.Ai deja o comunitate aici asa ca spor la treaba Ionut!

 11. salve Ionut. Felicitari pt modificari. Arata superb site-ul. De cateva zile ma tot chinui sa gasesc timp sa scriu, dar nu apuc. Impresionata schimbare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>