BitDefender Antivirus Free Edition – doar pentru Romania

BitDefender Free EditionVa mai aduceti aminte de Project Gonzales? Ei bine, proiectul a fost finalizat si poarta acum numele de BitDefender Antivirus Free Edition, fiind un produs gratuit destinat exclusiv pietei din Romania.

Avantaje antivirusului Bitdefender proaspat lansat sunt cele deja cunoscute:

– protectie maxima garantata de testele av-test.org intr-un pachet gratuit
– consum redus de resurse
– fara configurari inutile
– fara intreruperi in timpul utilizarii calculatorului

Principalele functionalitati ale BitDefender Antivirus Free Edition sunt:

– scanare automata, periodica a sistemului – Auto Scan

– Antiphishing

– Active Virus Control – monitorizeaza in timp real procesele

– updatare automata

– conectarea permanenta la serverele BitDefender pentru a asigura cele mai noi solutii

Bitdefender Antivirus Free Edition poate fi instalat doar pe calculatoare pe care rulează următoarele sisteme de operare:

Windows XP cu Service Pack 3 (32 bit)
Windows Vista cu Service Pack 2
Windows 7 cu Service Pack 1

Cerintele minime de sistem sunt urmatoarele:

Procesor de 1 GHz
512 MB memorie RAM
700 MB de spațiu liber pe hard disc
Internet Explorer 7.0
.NET Framework 3 (disponibil și în kitul de instalare)

Cerintele de sistem recomandate sunt urmatoarele:

Intel Core Duo (1.66 GHz) sau procesor echivalent
1 GB memorie RAM
1 GB de spațiu liber disponibil pe hard-disc
Internet Explorer 7.0 sau mai recent
.NET Framework 3 (disponibil și în kitul de instalare)

Link-ul de descarcare este ascuns dupa cateva pagini ale go4it, dar am reusit, sper, sa gasesc un link direct:

Download Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Free Edition Bitdefender Free Edition Bitdefender free edition

O parte a comunicatului de presa, mai jos:

Bitdefender, unul dintre cei mai importanți producători de soluții antivirus din lume, lansează astăzi în România Bitdefender Antivirus Free Edition, o soluție software destinată utilizatorilor ce doresc o metodă de protecție a datelor simplă, sigură și gratuită. Utilizatorii beneficiază fără nici un fel de cost de tehnologia de protecție Bitdefender, premiată și certificată de cele mai puternice organisme independente de evaluare din lume. În mod repetat, motoarele de scanare Bitdefender s-au clasat pe primul loc în testele independente efectuate în ultimii ani la nivel mondial.

Bitdefender Antivirus Free Edition va funcţiona complet autonom, fără să încarce utilizatorul cu mesaje inutile și fără să aibă nevoie de confirmări, luând de unul singur deciziile optime pentru securitatea calculatorului. Bitdefender Antivirus Free Edition inaugurează o nouă filozofie de securitate, „fără mesaje inutile, fără configurări”, redefinind standardul soluțiilor antivirus gratuite prin rata de detecție ridicată, garanția protecției datelor și scanarea inteligentă. Motoarele de scanare se autocalibrează pe măsură ce sunt folosite, în așa fel încât impactul asupra sistemului să fie minim. „Utilizatorul nu va simți niciodată prezența antivirusului, iar activitățile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în nici un fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcționa perfect, fără întreruperi cauzate de soluția de securitate”, afirmă Alexandru Bălan, Sr. Product Manager la Bitdefender. ”Acesta este practic avantajul motorului nostru de scanare inteligent. Scutul antivirus evită verificarea repetată a fişierelor curate, reducând astfel la minim amprenta produsului în sistem”, mai adaugă Bălan.

Dincolo de tehnologiile antivirus certificate și premiate internaţional, Bitdefender Antivirus Free Edition include facilități suplimentare, cu rolul de a îmbunătăți experiența utilizatorului cu produsul. Autoscan verifică zonele critice ale sistemului după fiecare update, fără a afecta performanţa PC-ului, iar integrarea serviciilor de tip “Cloud” ajută la blocarea mult mai rapidă a amenințărilor noi și necunoscute.

Bitdefender Antivirus Free Edition se actualizează periodic în funcție de evoluția bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecție permanentă chiar și împotriva celor mai recente pericole informatice. Amenințările necunoscute sunt înlăturate datorită detecției euristice deosebit de avansate, premiată la nivel mondial de cele mai importante organizații independente de testare și certificare.

Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows și este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limbă română: http://www.bitdefender.ro/solutions/free.html.

15 thoughts on “BitDefender Antivirus Free Edition – doar pentru Romania”

  1. @IronMaiden: probabil cei de la Kaseprsky au aflat de el si l-au pus in blacklist.. sau poate un “fan infocat”?. Mie MSE mi l-a declarat drept curat. Singura problema a fost ca la instalare ar fi trebuit sa dezinstalez MSE (lucru obisnuit de altfel).

    @Daniel: sistemul de like la comentarii ti-ar fi facut cinste. Si pe mine ma face mandru un astfel de produs, tocmai de aceea am si scris despre el. In plus am si cunoscut o parte din echipa BitDefender. Oameni faini care fac lucruri faine.

  2. As fi foarte fain daca a-ti face o comparatie intre acest antivirus si Microsoft Security Essentials(MSE) sa stim si noi care este mai bun avand in vedere ca ambele sunt free si foarte eficiente.
    Dar,marea intrebare este : Care este The Best ?:>

  3. Eu folosesc de mult timp Avast Free si nu am avut probleme. Am citit aici despre acest Bitdefender Free pentru Romania si ma zis sa incerc. Sincer diferenta la prima vedere a fost ca programele se incarca mult mai greu. Deja dupa un timp aveam impresia ca am vechiul meu calculator si Windows XP.

    Am trecut din nou la Avast Free.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>