BlogTrip Suceava

BlogTrip Suceava Logo

Nu am scris pe blog ca am castigat posibilitatea de a participa la Blogtrip Suceava deoarece era un articol mult prea scurt si de obicei nu simt neaparat nevoia de a ma lauda :). Acum ma gandesc ca as fi putut totusi sa scriu, poate ma intalneam cu cititori din Suceava la un suc/bere sau orice alta licoare sociala. Am anuntat totusi castigarea concursului si plecarea pe Twitter. Stiu ca nu am apucat inca sa scriu un ghid de folosire al acestui serviciu (Twitter), dar voi cu siguranta ma voi stradui mai mult in urmatoarele saptamani.

Ce este BlogTrip?

Este o excursie prin care bloggeri din anumite zone ale tarii sunt ajutati sa se dezvolte ca o comunitate. Blogtrip-ul acesta a fost a 3-a editie si s-a tinut in Suceava deoarece bloggeri din acest oras nu au parte de evenimente precum au cei din Iasi spre exemplu (s-a ajuns la a 23/24-a editie de BeerMeet).

Cine a participat? (in afara de mine)

Bobby Voicu, el fiind organizatorul tuturor editiilor BlogTrip si detinatorul FTW.ro (comunitatea de la care s-a plecat cu acest proiect).

Tudor Galos – venit atat ca blogger cat si ca participant din partea Microsft

Adrian Ciubotaru – unul dintre cei mai cunoscuti/influenti oameni de pe Twitter si unul dintre cei mai vechi bloggeri

Vlad Balan – implicat in mai multe proiecte on-line, dintre care cel mai cunoscut este RPMGO.com, blog mentionat in forbes.com la “must read auto blogs”

Eugen Paun – fondator nimic.org – prima platforma de blogging din romania si, cred eu, cel mai cunoscut autor de articole/tutoriale despre/pentru wordprese

Mihai Nica – co-fondator la nimic.org, in prezent devoltator pentru Green-Pixel

Andrei Pavel – el este blogger de doar 4 luni, dar a realizat in aceste 4 luni mai mult decat majoritatea au realizat intr-un an de blogging. Este totusi, dupa cum spune el, artist, nu blogger

Andrei Bobocea– in prezent unul din moderatorii FTW.ro

Alina Toma – bloggerita de aproximativ un an, dar pe langa blogul personal mai are un proiect: LDY.ro

Simona Cuibus – pasionata de dezvoltare personala si detinatoarea blogului Impreuna Reusim.

Bloggerii de mai sus, sunt cei care au participat la BlogTrip de la inceput pana la sfarsit. La Workshop-ul Blogtrip Suceava au venit si bloggeri din orase precum Iasi, Botosani (pe langa cei din Suceava), ale caror nume/bloguri nu le tin minte in totalitate, dar imediat ce voi primi lista participantilor, voi updata acest articol.

IMPORTANT: Pentru a accesa urmatoarele pagini folositi meniul de deasupra articolului sau link-urile de sub Related Posts – Page 1 2 3

8 thoughts on “BlogTrip Suceava”

  1. ohoho… trying. am intrat in priza de azi dimineata si inca mai am de lucru. ca sa fac un rezumat… as avea cam asa: de editat si de postat 3 articole cu foto de la cetatea Neamtului, muzeu si ceteadea de scaun. 2 autoportrete din care unul pe panza. schite de autoportret x3, coperta de carte, sa selectez textele pentru carte [20 de pagini] si sa fac ilustratia. si mai e cate ceva :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>