Bluestacks – ruleaza aplicatii Android in Windows 7

Daca jocurile indie pentru Windows 7 nu v-au fost pe plac, puteti incerca acum jocuri si aplicatii Android direct pe calculatorul cu Windows 7.

Aplicatia BlueStacks – responsabila cu virtualizarea aplicatiilor Android in Windows 7 – ofera aceasta functionalitate intr-o varianta gratuita.


Desi este, momentan, abia in stadiul alpha, cred ca sunteti deja obisnuiti sa descoperiti si sa testati aplicatii in diverse stadii de dezvoltare pe acest blog.

Bluestacks Android Windows 7

Daca aveti un smartphone cu Android sau iOS, sigur va vor fi cunoscute aplicatiile din clipul de prezentare de mai jos:

Obiectivul Bluestacks este de a porta experienta Android pe calculatoarele cu Windows. Multe din aplicatiile de succes din Android Market nu au o corespondent in ecosistemul Windows, desi, utilitatea din spatele aplicatiilor sistemelor de operare mobile are de multe ori la baza aplicatii desktop. Ar fi interesant un astfel de program si pentru aplicatiile iOS. Totusi, experienta nu este aceeasi si asta nu din cauza programelor sau din cauza BlueStacks, ci din cauza faptului ca aplicatiile nu au fost gandite pentru un monitor prea mare si fara control tactil. Daca aveti o aplicatie preferata, o puteti cauta in colectia actuala de aplicatii (iconita Get More Apps; este necesara inregistrarea unui cont folosind o adresa de email).

Bluestacks Android Windows 7

Momentan, lista este destul de scurta, dar in viitor vor fi incluse si aplicatii platite intr-o varianta Pro a BlueStacks precum si posibilitatea de sincronizare intre aplicatiile din telefon si cele din calculator. Pentru a trimite aplicatii din telefon in calculator puteti folosi optiunea Cloud Connect, dupa instalarea aplicatiei corespondente din Android Market.

Pentru a descarca Bluestacks, puteti folosi linkul oficial de mai jos:

Download Bluestacks pentru Windows (installer-ul are peste 100MB )

Dupa instalare veti putea alege sa vizualizati pasii necesari pentru a utiliza aplicatia. Va veti descurca si fara ei, dar va pot oferi o alta perspectiva asupra functionalitatilor si functionarii aplicatiei.

4 thoughts on “Bluestacks – ruleaza aplicatii Android in Windows 7”

  1. Hmm.. cu emulatorul asta mi-am facut o idee cam cum functioneaza smart-tv-urile care se lanseaza acuma de sarbatori … mai ales alea google-tv. Dar deja au iesit gadgeturi cu procesor cortex-A9 si tot tacamul inghesuite intr-un stick (FXI Cotton Candy) si pot transforma orice monitor/tv intr-un android-PC. 😀

  2. @iosys: adevarul e ca acel stick e extrem de interesant… as fi scris pe InspectorGadget pe el de as fi avut timp… internetul/aplicatiile incearca sa acceseze si zona de TV.. dar la noi cred ca va prinde mult mai greu.. nu imi imaginez bunicile utilizand vreo functie a unui Smart-TV, dar pentru noi ar putea insemna reintoarcerea la TV (sper ca nu :) )

  3. Salut!
    Am si eu o problema , nu se descarca pana la sfarsit (“ultimul mega ” nu mai vrea sa se descarce). De la ce poate sa fie? Am incercat de pe mai multe site-uri dar nimic, am incercat si cu DownThemAll , nimic. Ce pot face in situati asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>