Castigatorii concursului Weebo OpenForum

Weebo OpenForumA sosit si momentul asteptat probabil de multi dintre voi. Prin intermediul acestui articol voi anunta castigatorii concursului Weebo OpenForum lansat in urma cu 2 saptamani.
Am decalat un pic ora extragerii (cu aproape o zi), dar acest lucru s-a intamplat din motive obiective :P.
Modalitatea de extragere a castigatorilor este, asa cum am anuntat, folosind un algoritm aleator de pe un site oarecare (am ales, pentru acest concurs http://www.randomizer.org/).
Procedura consta in atribuirea unui numar de ordine celor 22 de participanti inscrisi pe topicul Cunoaste Comunitatea al Weebo OpenForum.

Daca printre castigatori vor exista persoane care dintr-un motiv sau altul nu doresc premiul, acesta va reveni, in ordineea extragerii, urmatorului extras. De asemenea premiul va reveni urmatorului clasat daca castigatorul nu revendica premiul in decurs de o saptamana de la data extragerii – azi 01.06.2010. Pentru a nu fi nevoie de o extragere ulterioara, si ca o masura de siguranta, voi extrage 5 numere.

Participantii sunt, dupa cum urmeaza (in ordinea inregistrarii):

1. dorst
2. alexbaies
3. Shtef
4. Robert
5. Gozlika
6. EroticaXP
7. Cosmin
8. Marian
9. i0an
10. BogdanAnghelina
11. Floryyn
12. Eugen
13. Nexx
14. soundventure
15. Cyprica
16. alecs_c
17. Mitrica
18. iosys
19. dumi71
20. John Doe
21. uncorneliu
22. haxxx

Iar clipul extragerii este mai jos:

Castigatorii sunt:
1. dumi71 – Premiul I – camera web Microsoft LifeCam VX 6000
2. Mitrica – Premiul II – Domeniu international de pana la 10$ (pe un an) plus hosting web small in valoare de 100 lei (tot pe un an), eventual si instalare/configurare WordPress pe domeniul castigat.

Felicitari!!!

Pe lista de asteptare avem:
1. EroticaXP
2. Shtef
3. Cosmin

Rog castigatorii sa confirme printr-un comentariu la acest articol si ii voi contacta eu pe mail pentru stabilirea tuturor detaliilor.
Pentru cei ce au dorit licenta WinX DVD Ripper Platinum, vor primi in cel mai scurt timp un sau PM pe forum cu link-ul pentru descarcare si KEY-ul original.

O seara placuta in continuare va doresc!

13 thoughts on “Castigatorii concursului Weebo OpenForum”

 1. Felicitari castigatorilor !
  Se pare ca numarul meu de ordine (13) nu prea a fost cu noroc.. :))
  @Shtef, s-a zis deja ce inseamna: “Daca printre castigatori vor exista persoane care dintr-un motiv sau altul nu doresc premiul, acesta va reveni, in ordineea extragerii, urmatorului extras. De asemenea premiul va reveni urmatorului clasat daca castigatorul nu revendica premiul in decurs de o saptamana de la data extragerii – azi 01.06.2010. Pentru a nu fi nevoie de o extragere ulterioara, si ca o masura de siguranta, voi extrage 5 numere.”

 2. wtf ? ce caut eu in concursu asta…. nu stiati ca daia’ nu joc la loto… sa nu vad cat de ghinionist sunt ! ~X( De vina e cine m-a pus al 18-lea in lista :))
  PS: oricum cedam premiu’… peace 😉

 3. Prezent aici. Da un mail pe adresa mea daca e ceva. Nu doresc licenta la program. Sunt totusi interesat sa moderez cateva arii de pe forum. Salut si felicitari castigatorilor.

 4. Salutare, felicitari castigatori sunt curios sa vad ce face Win X DVX Ripper, ca am niste videoclip-uri ce au nevoie de doctor, Ionut, esti cel mai tare, ai super forum.
  Si ne tii la curent cu tot ce ,misca.
  @iosys -la loto poti castiga cand nici nu te astepti.

 5. Salut! Felicitari castigatorilor ! Nu am castigat eu nimic dar macar ma aflu printre cei cinci.. ultimul ce-i drept … :)) Sa va bucurati de premii :)

 6. @NeXx: nu esti singurul.. am tot amanat trimiterea licentelor si la un moment dat am uitat. Imi cer scuze. Acum le-am trimis tuturor celor care au cerut, inclusiv tie :D.

  Daca mai e cineva care a dorit o licenta WinXDVD Ripper Platinum si nu a primit, astept mesaj :D.

 7. Mersi mult Ionut.Azi am primit prin posta premiul.Doresc ca toti cititorii blogului sa fie la fel de norocosi ca mine.Multa bafta tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>