Cauta pe Google de 4 ori, in acelasi timp, in acelasi tab

Astazi ma documentam pentru un nou blog. Nu va zic despre ce blog este vorba, dar va veti da seama cu siguranta la momentul respectiv. Ideea e ca aveam nevoie de vreo 5-6 ferestre de cautare Google. Din fiecare astfel de fereastra deschideam minim 5 pagini in continuare. A trebuit sa gasesc o metoda de a-mi eficientiza munca.. Nu am gasit-o decat dupa ce aproape terminasem asa ca o voi folosi cu siguranta data viitoare.

Metoda gasita este de fapt un site care face documentarea mult mai usoara (nu are 5-6 ferestre, dar si 4 sunt mai bune decat una singura). Daca priviti mai jos veti vedea ca seamana cu Aero Snap din Windows 7, doar ca e vorba de 4 ferestre (virtuale) deschise in acelasi timp (un fel de “Stack Windows Side by Side” ). Totul se petrece in interiorul unui singur tab.

5g4

Fiecare fereastra are cateva functionalitati incluse. Apasand butonul verde puteti naviga catre o alta destinatie (alta decat google.com) iar butonul rosu are functia de Stop. Bineinteles butonul negru – W – duce catre Wikipedia, facand ca acest site sa fie o unealta indispensabila si pentru altfel de documentari. O functie foarte importanta care lipeste insa, este functia de Back. Probabil va fi adaugata intr-o versiune ulterioara.

Numele site-ului prezentat mai sus este GoogleGoogleGoogleGoogle. Eu deja l-am adaugat in Favourites Bar si sper ca si voua sa va fie la fel de util.

4 thoughts on “Cauta pe Google de 4 ori, in acelasi timp, in acelasi tab”

  1. “O functie foarte importanta care lipeste insa, este functia de Back”
    Poti folosi butoane de back si forward de pe tastatura sau mouse (daca ai). eu am la mouse 😀
    PS: ati observat ca e un buton “Menu” jos in stanga cu o serie de facilitati ?

  2. @jack: eu am 22 de inci. E la fix :D.

    @asdf: Nu am astfel de butoane la nici unele :P. Exista shortcut-uri, dar preferam buton. Anyway, mersi pentru informatia cu Meniul din stanga jos. Chiar util.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>