Concurs Nokia Amazing Ambassadors

In seara aceasta nu voi scrie un articol asa cum v-am obisnuit, ci va voi cere ajutorul. Este prima data cand fac asta intr-un scop personal si va asigur ca nu voi face un obicei din acest lucru.

Acum cateva saptamani am participat la prima etapa a concursului Nokia Amazing Ambassadors si am ajuns printre cei patru finalisti (etapa a doua) in urma unei decizii jurizate.

https://ambassadors.digitalk.ro/img/hp-bg2.jpg

Ca urmare am primit un telefon Nokia Lumia 800 cu Windows Phone 7.5 cu care sa definitivez un set de task-uri. Daca la finalul acestei etape voi fi castigator, voi pastra telefonul.

Rezultatele task-urilor le veti vedea aici, pe blog si astept parerile sau criticile voastre. Chiar daca nu este un articol obisnuit, veti putea citi doua texte si vedea cel putin doua clipuri ce ar putea cu lejeritate sa satisfaca doza zilnica recomandata de informatii din domeniul tehnologiei.

1. Nokia Lumia 800 Unboxing

Primul task a fost despachetarea telefonului primit in teste. Am incercat o abordare mai originala. Voila:

2. Review Fillr

Al doilea task a fost realizarea unui review pentru aplicatia Fillr, castigatoare a concursului Nokia QT Developers. Review-ul il gasiti pe pagina concursului:

https://ambassadors.digitalk.ro/after_contest_view/3

3. Album Funner

Al treilea task este reprezentat de un album cu imagini cu Nokia Lumia 800 sau realizate cu Nokia Lumia 800. Am facut mai multe poze dintre care cred ca cele mai reusite sunt mai jos: (editarile au fost realizate cu ajutorul unei aplicatii de pe telefon)

4. Review Nokia Lumia 800

In scurta perioada in care l-am detinut, telefonul Nokia cu Windows 7.5 mi-a lasat o impresie extrem de placuta. Este rapid, frumos si m-a ajutat intocmai ca un asistent personal de nadejde. Office-ul este la el acasa, dar nici jocurile sau partea de telefonie nu sunt de neglijat. Mai multe detalii tot in task-ul de pe pagina concursului:

https://ambassadors.digitalk.ro/after_contest_view/3

5. Reclama Nokia Lumia 800

Penultimul task a presupus crearea unei reclame pentru Nokia Lumia 800 filmata chiar cu acest telefon. Ce a iesit, va invit sa urmariti mai jos:

6. Funner Video

Ultimul task a fost de a filma un moment obisnuit, de relaxare. Am ales sa il filmez pe Boris (un labrador de doar cateva luni) jucandu-se. Au fost multe duble, dar intr-un final am reusit sa adun cateva cadre:

LIKE LIKE LIKE

In cazul in care voi obtine destule voturi, exista posibilitatea de a castiga acest telefon. Asa ca, daca v-a placut modul in care am rezolvat task-urile m-ar ajuta foarte mult un like pe pagina concursului, adica aici:

https://ambassadors.digitalk.ro/after_contest_view/3

Multumesc mult!!!

11 thoughts on “Concurs Nokia Amazing Ambassadors”

  1. sal Ionut, promit sa imi arunc maine un ochi ( critic ) peste ce ai facut. Azi deja e maine din cate vad ( ma uit dupa ora 15 si te anunt.)

  2. Sal Ionut mi-a placut ce am vazut. As avea totusi cateva remarci pe care ti le voi comunica maine la telefon. Per ansamblu a fost ok, BRAVO si multa bafta. Nu-ti pot da like deoarece nu exist – nu am cont pe facebook – Nu vreauuuuu, dar nu stiu cat voi reusi sa ma mai impotrivesc curentului. Nb.

  3. fUnboxingul e destul de original, si tare :))) la restul… esti asa.. „normal”. adica nu e nimic „wow”, dar nici rau nu este. ai laicul meu, mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>