Context Menu Editor pentru Windows 7

Al doilea buton al mouse-ului imi este indispensabil. Fara clic dreapta Windows-ul nu mi s-ar mai parea la fel. Asta in principal deoarece a fost gandit in asa fel. Mac-urile nu dispun de aceasta optiune (merge cu Control+clic) dar nimeni nu se plange. Totusi, daca o avem, de ce sa nu o putem personaliza?

In plus, multe programe nu se integreaza automat in meniul clic-dreapta si astfel trebuie sa pierdem timp pretios pentru le executa.

Context Menu Editor intervine fix in aceasta situatie. Ne permite adaugarea oricarei aplicatii in meniul contextual (clic dreapta).

Trebuie doar sa alegeti locatia (calea) aplicatiei, iconita si textul ce va fi afisat (in partea de jos puteti adauga si un link). Nimic mai simplu :).

Pentru a descarca aplicatia, folositi link-ul catre pagina oficiala:

Download Context Menu Editor

PS: Nu uitati sa executati aplicatia folosind optiunea “Run as Administrator”

via

10 thoughts on “Context Menu Editor pentru Windows 7”

  1. @Shtef: Este util, dar nu am gasit unul si pentru scoaterea anumitor optiuni din Context Menu, asa ca pentru saptamana viitoare (sau maxim peste 2) o sa explic cum se realizeaza manual dezactivarea lor :D.

  2. La mine nu am idee cum fac să apară Run as administrator. Iar la 7zip apare în meniul contextual dar nu și restul de la acesta, spre exemplu să arhivez sau să deschid o arhiva. Trebuie neapărat să deschid arhivatorul. Are cineva o idee !??? Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>