Convertor / Extractor video -> audio gratuit!

Am fost surprins sa vad ca pe prima pagina google nu reuseste sa apara nici un convertor/extractor video – > audio gratuit. Asa ca am decis sa va ofer o solutie simpla si gratuita pentru a extrage sunetul din fisiere video.
Fie ca vreti melodia dintr-un videoclip, sau doar o portiune din sunetul acestuia pentru un ringtone spre exemplu, sau ca vreti neaparat melodia din spatele unui clip de pe Youtube, aveti acum Convertorul gratuit X2X.


Acesta ofera posibilitatea de a incarca mai multe videoclipuri deodata, printre formatele suportate fiind avi, wmv, mov, mp4, flv, extragerea/convertirea fiind facuta in formate audio precum: mp3, ogg, wav, aac, wma.
Calitatea poate fi selectat in functie de preferintele utilizatorului, de la modul economic – 64 kbit, la cel high quality – 256 kbit.
Programelul include si cateva optiuni avansate ce permit selectarea unei anumite portiuni dintr-un clip.
Pentru descarcare, folositi link-ul urmator: Download X2X Free Audio Converter
Via

5 thoughts on “Convertor / Extractor video -> audio gratuit!”

  1. eu recomand – Format Factory, ma uimeste cate posibilitati de conversie iti ofera, inclusiv pt gadgeturi sau sa convertesti tradckurile in mp3, sau filmele de pe DVDuri in avi, etc etc etc, puteti citi tot ceea ce poate sa converteasca si il puteti descarca gratuit de aici – http://www.formatoz.com/ :)

  2. @nelu: Am vazut doar partea cu free trial cand m-am uitat. My bad, insa oricum e mai limitat, iar cei de la X2X fac aproape tot ce fac cei de la AoA pe gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>