Craciun Fericit!

Nu sunt cea mai religioasa persoana asa ca nu ma pricep foarte mult la mesaje de sarbatori. Primesc destul de multe sms-uri care au acelasi mesaj. Nu e placut. Atunci cand urezi cuiva fericire trebuie sa o faci din suflet. Urarea trebuie sa insemne ceva in primul rand pentru tine pentru ca persoana cealalta sa o aprecieze cu adevarat.

Anyway eu voiam sa va multumesc ca cititi acest blog, ca lasati comentarii si ca impreuna cu voi, acum suntem, intr-un fel, o comunitate. Nu mai are rost sa spun cati oameni extraordinari am cunoscut prin intermediul blogului, cati mi-au devenit prieteni si cati au fost ajutati pe pagina de Suport Tehnic. Sunt sigur ca numarul lor va creste o data cu trecerea timpului.

windows 7 christmas

Cred ca vorbesc in numele intregului colectiv atunci cand va urez Sarbatori Fericite, sa aveti un Mos Craciun darnic, masa imbelsugata si cat mai multa caldura. 

Va multumesc inca o data!

PS: tema de Craciun de mai sus poate fi descarcata folosind link-ul urmator:

Download Christmas Theme

22 thoughts on “Craciun Fericit!”

 1. Crăciun fericit Ionuţ şi petrecere frumoasă. Chiar mă bucur dacă am scris, aproape în acelaşi timp articolul tematic, măcar ca ilustrare a principiului „cine se aseamănă, se adună…”. Iar acesta ar fi un obiectiv prioritar pentru 2010.

  P.S. Sunt perfect de acord cu mesajele „din suflet”, că doar nu licenţa poetică ar trebui să primeze, ci gândurile bune şi sinceritatea celui care face urarea. Încă o dată, sărbători fericite !

 2. Chiar daca am lipsit (aproape nemotivat) o perioada, promit ca voi reveni in forta.

  Sa fiti iubiti, veseli si fericiti !

  Iosys va ureaza Caciun Fericit !

 3. Sarbatori multe si Fericite si un Mos cocosat de cadouri pentru toata lumea si din partea mea…and let it snow……and let it snow……and let it snow……and let it snow…

 4. De aici am aflat de windows 7,aici am fost ajutat,aici am petrecut multe ore cu cafeaua in mana….SARBATORI FERICITE !!!!!!!!!!!!!!TUTUROR!

 5. Din 21 ianuarie 2009 citesc acest blog in fie care zi mai bine zis dupa ce se deschide windows 7 intru direct pe blog .
  Tineti-o tot asa !

 6. Multumesc mult pentru urari!

  Faptul ca cititi acest blog a ajuns sa fie unul din motivele pentru care continui sa scriu si principalul stimul pentru proiectele ce vor urma, asa ca va multumesc inca o data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>