Cum ar arata Windows Vista intr-un browser?

Raspunsul este dat de site-ul pe care urmeaza sa vi-l prezint.

Internetul evolueaza din ce in ce mai mult, si nevoia de aplicatii pe propriul calculator este inlocuita de evolutia neinduratoare a aplicatiilor on-line. Putem viziona videoclipuri on-line, putem asculta muzica si edita documente. Avem la dispozitie spatii virtuale de depozitare gratuite, aproape nelimitate. Haideti sa privim un pic cum va arata viitorul. Tot ce vom avea nevoie va fi un dispozitiv cu conexiune la internet. Acestea sunt premisele Web 3.0 iar ceea ce vedeti mai jos este doar un preview. (Windows Azure, Google Chrome OS si chiar piata netbook-urilor si a smartphone-urilor ne arata directia in care ne indreaptam).

Online Virtual Windows Operating System

Cred ca v-am tinut destul in suspans. Este vorba de site-ul Windows4all.com . Un site realizat folosind Silverlight (alternativa Microsoft pentru Adobe Flash). Siteul include urmatoarele aplicatii/functionalitati:

1. Windows Desktop

2. Windows Taskbar

3. Windows Start Menu

4. File Explorer

5. Internet Explorer

6. Notepad

7. Paint

8. Player Video

9. Jocuri: Sah, Solitaire, Spider

Stiu ca de-a lungul timpului astfel de site-uri au tot aparut, dar pe atunci nu aveam blog pentru a le da mai departe, dar in plus acesta este unul dintre cele mai reusite din cate am vazut (putea totusi sa realizeze un “look” mai apropiat de Windows 7). Astept si parerile voastre.

Via BlogsDNA.

4 thoughts on “Cum ar arata Windows Vista intr-un browser?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>