De ce nu voi trece la iPhone OS 3.0 prea curand

Am vazut cum altii (da Zozo, despre tine e vorba :P) au trecut la OS 3.0 si nu au fost asa multumiti. Nu sunt adeptul zicalei “play on the safe side”, dar cu Microsoft Windows 7 a fost altceva, inca de la Beta. Mi-a fost promisa compatibilitate cu programele anterioare, si am avut. Cu iPhone OS 3.0 lucrurile stau diferit. Acesta promite sa strice compatibilitatea cu programele deja instalate. Nu e prea placut nu? Plus ca DevTem, cei ce se ocupa cu Jailbreak-ul si deblocarea iPhone inca au cateva probleme.
Eu folosesc iPhone-ul pentru productivitatea pe care mi-o aduce. M-am jucat, in total, de 2 luni de cand il am doar 3 jocuri:
Warfare Incorporated, Hero of Sparta si NFS Underground
Mai am instalate insa: Terminator Salvation, Texas Hold’em, Air Hokey, Trafic Controller, Assasin’s Creed, Asphalt 4, etc..

 iPhone app icon    iPhone app icon   iPhone app icon 

Revenind la productivitate, aplicatiile pe care le folosesc, si care imi sunt indispensabile sunt urmatoarele:


Wordpress
Yahoo Messenger
Pro RSS Reader
To-Do List
Voice recorder (prezent acum in iPhone OS 3.0)
Jaadu Remote Desktop Connection (you heard that right :D)
Twiterrific
iPhone app icon iPhone app icon iPhone app icon iPhone app icon

Acestea, probabil sunt deja updatate pentru iPhone OS 3.0

Dar, productivitatea iPhone-ului lasa de dorit fara urmatoare functii pe care le dobandesc doar prin JailBreak
Clippy – Copy & Paste (se gaseste si in noul iPhone OS 3.0)
Backgrounder – Multi Tasking
Search (se gaseste in OS 3.0)
BossPref (setari avansate pentru iPhone)
Plug-in de download pentru Safari
iFile- File browser pentru iPhone – indispensabil dupa parerea mea.
VideoRecorder 3G
MXTube – Youtube Downloader
xGPS
iBluetooth
IntelliScreen – aplicatie ce aduce active standby pentru iPhone

Aplicatiile de mai sus se gasesc in Cydia sau Installer, care pot fi instalate doar dupa Jailbreak.

Concluzia este ca voi astepta ca iPhone OS 3.0 sa se maturizeze un pic, si in acelasi timp, programele pe care le folosesc deja sa devina compatibile cu noua versiune a iPhone OS.
LE: si boio are cateva reticente in legatura cu OS 3.0

      

3 thoughts on “De ce nu voi trece la iPhone OS 3.0 prea curand”

  1. Da m-am grabit 😐 iar acum am ramas doar cu un telefon “simplu” . Tu macar te-ai jucat pe el dar eu am sarit peste partea aia si l-am folosit pentru productivitate si ascultat de muzica . Oricum Acest OS 3.0 e plin de bug-uri , se vede cum au grabit lanasarea de firmware. Telefonul se misca bine la capitolul telefonie , muzica si am observat ca si la autonomie (autonomie poate si din cauza ca nu ruleaza nimic inafara de un OS curat).
    Dar cam atat, bug din prima vedere la camera, ce a ce vb unii de wifi …ei acolo e un bai : la mine se manifesta prin connectarea cam lenta la un hotspot si manca mai repede bateria in acest mod. Pe langa asta mailul se blocheaza mai tot timpul sa nu vorbesc de Safari lor laudat cel bun si nou care mai bine ramanea cel vechi fiindca aceste de multe ori refuza sa faca un query la orice pagina. In rest de laudat cateva functii noi prin setari, copy and paste care parca e mai bun decat cel care l-am folosit neoficial, functia de ipod mai bine optimizata si cam atat! (atat ma interesat pe mine)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>