Deblocati Youtube, FaceBook sau MySpace cu ajutorul unui Proxy.

Site-urile Proxy sunt site-uri ce permit utilizatorilor internet-ului sa navigheze in mod anonim (fara a putea sa lie fie aflat IP-ul). Proxy-ul permite accesarea internet-ului prin intermediul unui alt calculator. De aici deriva o alta intrebuintare a proxy-urilor si anume deblocarea site-urilor ce pot fi vizualizate doar de anumite IP-uri, clase de IP-uri etc..

Proxy Youtube, Facebook Myspace

Pentru blocarea anumitor site-uri (instant messaging, social media – facebook, hi5, myspace youtube), unele companii folosesc Firewall-uri. Site-uri precum Youtube blocheaza si ele accesul persoanelor din anumite tari pentru anumite videoclipuri. Pentru a trece de aceste restrictii aveti nevoie de proxy-uri pe care le gasiti in lista de mai jos, clasificate in functie de intrebuintarea principala.

 

Proxy Youtube:

Proxy Myspace

Proxy Facebook:

Bineinteles, cel mai mare “proxy” pentru videoclip-uri ramane Bing.com, care prin intermediul cautarii video va ofera posibilitatea vizualizarii oricarui videoclip (fie el si interzis, sau cu continut explicit – lucru pentru care Bing.com este momentan blamat). Accesul este obtinut prin cautarea unui anumit videoclip, iar dupa aparitia rezultatelor, trecerea mouse-ului pe deasupra videoclipului (mouse over) dorit pentru redarea acestuia. Va recomand sa incercati aceasta functie, este uneori foarte utila, si in plus, este o functie noua, adusa de Bing.com .

3 thoughts on “Deblocati Youtube, FaceBook sau MySpace cu ajutorul unui Proxy.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>