Decodati log-urile Yahoo Messenger si recuperati arhivele pierdute

De fiecare data cand reinstalez Windows 7 (ca orice alt windows) ma lovesc mereu de problema mutarii setarilor aplicatiilor. Una dintre aceasta este arhiva messenger-ului (care poate fi copiata foarte usor – probabil voi scrie un articol si despre efectuarea acestei operatii). Arhiva este foarte folositoare, numerele de telefon, unele adrese de mail, precum si locatii si ore de intalnire, toate se gasesc in acelasi loc. Se intampla ca uneori aceasta arhiva sa fie corupta si sa nu poata fi citita (resetandu-se cu totul). De aceea recomand efectuarea de back-up-uri periodice (Windows 7 va va notifica automat dupa o anumita perioada de timp pentru efectuarea back-up-ului).
Yahoo Archive Decoder
Revenind la arhiva Yahoo Messenger, am gasit de curand o aplicatie – Yahoo Archive Manipulator – care nu doar ca recupereaza log-urile corupte, dar are si capacitatea de a cauta in toata arhiva (functie care lipseste editorului integrat in Yahoo Messenger, chiar daca utilitatea acestuia este incontestabila). In plus, Yahoo Archive Manipulator permite decodarea / decriptarea arhivelor, sau mai bine spus va ofera posibilitatea de a le vizualiza fara a fi nevoie de ID-ul de messenger sau de parola aferenta.

Descarcati Yahoo Archive Manipulator

5 thoughts on “Decodati log-urile Yahoo Messenger si recuperati arhivele pierdute”

  1. Dupa ce am resusit sa gasesc fisierele pierdute cu pandora,cum fac sa le citesc,pentru ca imi apar criptate.pls help.

  2. sal ma ajuta si pe mn cnva sa ami recuperez id de mess mi-am uitat parola nu mai stiu ce sa fac va rog mult ajutatima :-( ma puteti cauta si pe id asta yazmin_201010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>