Descarca Fallout gratuit (doar astazi)

Magazinul online de jocuri GOG ofera doar astazi jocul original Fallout gratuit tuturor celor ce au un cont pe acest site.

Fallout Game Free Download

Fallout este un joc de referinta printre RPG-uri, fiind pe de o parte o continuare a Wasteland (dezvoltat tot de Interplay, dar publicat de catre EA) iar pe de alta parte generand o serie intreaga de jocuri ce au continuat povestea.

Pentru cei ce nu au avut contact cu Fallout mentionez ca gameplay-ul este deopotriva interesant si captivant iar lumea post-apocaliptica in care se desfasoara actiunea ofera posibilitati destul de variate pentru rezolvarea misiunilor.

Grafica nu este spectaculoasa, dar povestea este cea care a facut ca acest joc sa fie inclus in topurile celor mai bune jocuri din lume.

Chiar daca nu il veti termina, merita descarcat si tras pe un CD, eventual adaugat la colectia proprie de jocuri clasice :).

Pentru a avea acces la joc trebuie sa:

– va faceti un cont pe site-ul GOG
– apoi sa adaugati jocul in cos
– iar mai apoi sa finalizati cumpararea (gratuita) a jocului.

Fallout Game Goodies

Acum il veti putea descarca alaturi de o colectie impresionanta de alte fisiere legate de joc (collectables): wallpapers, Fallout Bible, sountrack.

Bonus: contul GOG va ofera in mod gratuit o serie de alte cateva jocuri, pe langa accesul la promotii precum cea de astazi.

Linkul catre pagina jocului este urmatorul: Fallout Free Download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>