Descarca Google Chrome 4.0 Final – Build 4.0.249.78

La doar doua zile dupa lansarea modesta a lui FireFox 3.6, cei de la Google lanseaza versiunea finala a lui Chrome 4.0. Acesta a fost in dezvoltarea in paralel cu Chrome 3 si aduce atat imbunatatiri ale vitezei de afisare cat si posibilitatea de a adauga extensii (poate cea mai asteptata functie) si posibilitatea de a sincroniza bookmark-urile.

Google CHrome 4.0

Alte noutati aduse de Google Chrome 4.0 ar fi:


– imbunatatiri pentru developer tools,

– noi standarde HTML5: Notificari (doar pentru Windows), Web SQL Database, Local Storage, WebSockets

– imbunatatiri pentru motorul javascrit v8

– o noua functionalitate pentru securitate: “Strict Transport Security”

– o noua functionalitate anti XSS (cross-site-scripting)

Pentru a accesa extensiile Google Chrome (1500 la numar pana acum) foloseste link-ul de sub imagine

Chrome Extensions Gallery

Pentru a descarca Google Chrome 4.0 folositi link-ul de mai jos:

Download Google Chrome 4.0

PS: Pentru cei care au deja instalata o versiune a Chrome, update-ul este foarte usor de realizat. Mergeti in meniul Tools/Settings (cel mai din dreapta) si selectati optiunea “about Google Chrome”. Asteptati pana ce browser-ul cauta o nou versiune si dupa ce o gaseste faceti Update. Restartati browser-ul si procesul este finalizat. Simplu nu-i asa?

17 thoughts on “Descarca Google Chrome 4.0 Final – Build 4.0.249.78”

  1. @alfonsonianus: La cat investeste Google in Chrome, ar fi si cazul. IE mai are mult pana sa fie detronat. FF ar trebui sa se teama primul. Oricum in curand va aparea si IE9.. lupta browserelor va mai continua mult timp de acum incolo.

    @Shtef: Interfata, din pacate, este aceeasi. Ma asteptam sa schimbe si ei modul de vizualizare a unui calup mare de tab-uri (30-60) dar nu au facut nici o modificare. Cat despre viteza, mi se pare mie sau este vizibil mai rapid decat Chrome 3.0 (si orice alt browser…)??

  2. am windows 7 si nu pot instala google chrome ?de ce ?scrie asa instalarea google update nu a reusit ,returnand eroarea 0X80040710?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>