Descarca gratuit Microsoft Office 2010 E-book

Office 2007 e deja invechit. Nu a fost un esec, dar nu a fost facut pentru mine (asa cum s-a intamplat cu Windows 7). Nu m-am obisnuit pana acum nici cu meniul nou sub forma de panglica (ribbon) nici cu noile formate: *.docx, *.pptx (multe calculatoare inca mai folosesc Office 2003 si nu multe au si Compatibility Add-on-ul instalat).

Meniul este prea simplist pentru cate functii ofera Office-ul, iar noua organizare nu este tocmai facila. Office 2010 nu aduce multe lucruri in plus. In schimb, Outlook 2010 promite a ne scapa de mult prea chinuitorul Outlook 2007 (stiu ca trebuia sa trec la Thunderbird – recomandat de Zozo, dar nu am avut inca timp…). Integreaza conturile de social media, are o organizare mai eficienta si sper eu ca va fi mai rapid.

Inainte insa de a va hotari daca doriti acest nou Office, cel mai bine ar fi sa va documentati asupra noutatilor aduse. E usor sa il testati, fiind inca in Beta Public, dar mai bine va cititi ce are de oferit inainte de testare. Office 2010 inlocuieste Office 2007 la instalare si ati putea ramane fara functii cu care sunteti deja familiari (acest lucru se poate evita, voi scrie un tutorial pentru aceasta operatiune).

Office 2010 E-book


Cartea este in engleza si poarta numele  First Look: Microsoft Office 2010, fiind scrisa de Katherine Murray.

Este impartita in 14 Captitole organizate in 3 parti, pe care le voi rezuma in cele ce urmeaza:

Part I, “Envision the Possibilities” – contine o detaliere a schimbarile aduse de Office 2010 si incearca sa arate cum va vor ajuta noile functionalitati.

Part II, “Hit the Ground Running” – atentia este acrodata fiecarei aplicatii Office in parte, punandu-se accentul pe interdependenta aplicatiilor din pachet

Part III, “Next Steps with Office 2010” – sunt prezentate cateva exemple de eficienta si interoperabilitate folosind pachetul Office. De asemenea sunt incluse si informatii despre securitatea Office 2010.

Pentru a descarca materialul folositi link-ul urmator: Download Office 2010 E-book.

Lectura placuta!

5 thoughts on “Descarca gratuit Microsoft Office 2010 E-book”

  1. @yo9fah: erau prea multe updateuri pentru Office 2003. De fiecare data cand il instalam veneau cred ca 20-30 de update-uri cu el.. Iar eu nu sunt un fan al tuturor update-urilor; sunt putin sceptic avand in vedere ca unele au mai cauzat si probleme… Sa speram ca 2010-le chiar va aduce imbunatatiri. PS: poti incerca Beta. E valabil tot anul viitor :D.

  2. Foarte multa lume deabia s-a acomodat cu office 2003 ,deci va trece mult timp pana office 2010 va fii impins la limite pe calculatoarele de zi cu zi..noutatile din el sunt doar “mofturi”//

  3. Office 2007 e super si de cand l-am folosit stau si ma gandesc cum puteam sa lucrez in Office 2003.Office 2010 vine sa duca treaba mai departe :mai bun,mai finut adaptat la interfata Windows 7 (un alt produs bun),mai usor de folosit (abia astept sa vad noul ribbon in Visual Studio ,Windows Explorer ,Notepad si alte programe).Iar .docx care e bazat pe formatul OpenXML e o evolutie imensa pentru programatori.Si in plus vine si in varianta x64.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>