Descarca noul Yahoo! Messenger 10 Beta!

De ieri se poate descarca oficial Yahoo Messenger 10 Beta. Diferentele fata de Yahoo! Messenger 9 nu sunt majore, dar sunt binevenite. Printre ele se numara:
– cresterea calitatii imagini din apelurile video
– update-uri in lista de contacte (integrare cu diverse retele sociale – un mare plus pentru Yahoo!)
– un nou Yahoo! Insider (eu il inchideam si pe vechiul, si nu gasesc nici un motiv pentru care pe acesta l-as tine deschis)
– usurarea modului de schimbare a limbii
– modalitati noi de sortare a contactelor
– noi iconite in fereastra IM

Link-urile pentru descarcare sunt urmatoarele:
Download Yahoo! Messenger 10 Beta – link oficial
Download Yahoo Mesenger 10 Beta – Offline installer (il puteti pune pe un stick si instala direct, fara acces la internet)

Yahoo! Messenger 10 Beta

Yahoo! Messenger 10 Beta

Yahoo! Messenger 10 Beta

ATENTIE! In timpul instalarii selectati “Custom Install” si deselectati optiunile nedorite (acestea care sunt selectate implicit).

Via Yahoo Messenger Blog.

31 thoughts on “Descarca noul Yahoo! Messenger 10 Beta!”

  1. l-am instalat si eu tot azi, sperand ca n-o sa mai am probleme cu kaspersky 2010 si surpriza, nimic nou, imi place ideea cu Y! Updates puse toate la un loc si alte posibilitati de sortare a contactelor sunt binevenite dar ceea ce ma enerveraza cel mai mult, este fereastra de “convorbire” ma enerveaza ca 2 iconite sunt in stanga si 3 in dreapte, spatiul ala gol chiar ma enerveaza :)) in rest, “aceiasi Marie cu alta palarie” , sper totusi sa mai apara ceva schimbari majore pana la versiunea finala cum au existat de altfel si la versiunea 9 (Y!M 9 Beta era urat de toata lumea inainte sa apara…)

  2. Cu siguranta vom avea noutati la lansarea finala. Nu pot sa mi-l imaginez fara integrare Aero :D. Iar faza cu iconitele va fi cu siguranta remediata, am vazut pe blogul oficial mai multe comentarii legate de ea. Beta oficial inseamna ca Yahoo! are un produs decent, gata de testare si asteapta sugestii pentru imbunatatirea lui pana la versiunea finala. Cel putin asa vad eu lucrurile.

  3. pai sa speram ca asa va fi, eu tare mi-as dori un gadget ca in raposatul Y!M for Vista sa pun un ID cu care vorbesc frecvent pe desktop, sunt convins ca nu e prea util , dar imi placea, cel putin cat am folosit eu Y!M for Vista, adica 10 minute maxim ca era un dezastru… si parca ar merge si niste jump list :))

  4. Mi-ar placea sa fie aero, m-am plictisit de interfata asta. Oare o sa se gandeasca la asta, sau il lasa asa, cu temele vechi?

  5. mie mi se pare ok cum e acum interfata, o fi el windows 7 dar asta nu inseamna ca orice trebuie sa aiba aero, in curand o sa imi vad wallpaperul in caseta in care ii scriu un mesaj cuiva…

  6. am o mare problema cu mess 10 asta. nu sunt actine optiunile pentru video call si nici audio call , nici la cei acre au aceeasi versiune cu a mea. rog ajutor

  7. @adi: pai vezi ca a aparut o versiune noua daca n-ai instalat-o inca si au imbunatatitat asta, oricum pana ce iese din beta totul va merge.

  8. credeti-ma am ultima versiune. win 7 si la audio si call device merge. sunt vazute si merg toatedevice-urile. cand iau un contact sai dau call audio sau video nu merge

  9. Mie mi-a mers, si ma bucur ca in sfarsit au facut asta , acum e in timp real aproape, ca pe Skype. Problema e ca toti din lista mea s-au intors pe versiunea 9 si nu prea am cu cine sa folosesc video call…

  10. Mda.. ca nu tot nu mai scriu pe blogu asa des (criza de timp), ma gandeam sa va invormez asa aiurea… ca la SKYPE 4.2 pentru al putea minimiza in traybar trebuie sa-l rulati in compatibility mode cu vista sp2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>