Descarca Paragon Partition Manager 10 Express Edition – versiune gratuita!

Acum nici doua saptamani a trebuit sa repartitionez/reformatez hard-disk-ul unui prieten pentru instalarea sistemului de operare. Fara succes insa, datorita unor probleme tehnice. Nu despre asta este vorba insa in articolul urmator, sau nu numai despre asta. Pentru partitionare/formatare am folosit, printre altele, si prea binecunoscutul Partition Manager. Am zis sa impartasesc un astfel de program si cu voi (cateva utilitare de DOS vor fi si ele oferite intr-un articol viitor).

Paragon Partition Manager Express Edition ofera doar utilitatile de baza din suita. Este vorba de creare, formatare, mutare si redimensionare de partitii. In plus, ofera si posibilitatea crearii unui “recovery disc”, care este de fapt unealta cea mai utila in caz de defectiune a sistemului de operare sau in cazul in care doriti sa depanati un calculator.

Paragon Partition Manager 10 Express

Paragon Partition Manager 10 Express este destinat uzului necomercial si este compatibil atat cu Windows XP si Vista cat si cu Windows 7 (compatibilitate care ii lipseste versiunii precedente: Paragon Partition Manager 9.5).

Descarca Paragon Partition Manager 10 Express (atentie are peste 200 MB)

Pentru cei care doresc versiunea mai veche (9.5) dar cu toate functionalitatile aferente (Professional Edition), se pot inregistra aici pentru un serial-key gratuit. Am inteles ca este o oferta limitata, asa ca va recomand sa va grabiti.

Pentru descarcarea Paragon Partition Manager 9.5 Pro folositi urmatoarele link-uri:  varianta 32-bit | varianta 64-bit

2 thoughts on “Descarca Paragon Partition Manager 10 Express Edition – versiune gratuita!”

  1. oferta a fost valabila doar pentru zilele de 10 si 11 August, acuma poti doar sa iei serialul, nu se mai poate descarca si softul. Poate faca cineva un pustiu de bine si ne ofera si softul 9.5.

  2. @alex7905: mie inca imi merge sa descarc.. plus ca serialul mi-a fost trimis. Tocmai am incercat din nou si mi-a mersda-i pe download demo, si apoi introdu serialul.
    LE: versiunea descarcabila nu e cea buna. Insa aseara mergea (chiar daca era cu o zi intarziere)… Totusi presupun ca poti face rost de program din alta parte atata timp cat ai licenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>