Descarca si testeaza Office 2010 gratuit

Microsoft a lansat, in sfarsit, o posibilitate de descarcare si testare gratuita a noului Office 2010.
Office 2010 Home and Business
Desi ajuns in stadiul RTM de ceva vreme, Office 2010 a fost disponibil doar abonatilor TechNet priviliegiati, urmand sa fie disponibil publicului larg incepand cu data de 15 iunie.

Versiunile care pot fi descarcarcate si testate sunt: Office Home And Business 2010, Office Home and Student 2010 si Office Professional 2010. Le puteti folosi fara nici o grija pe tot parcursul perioadei de proba, adica 60 de zile.

Nu o sa va mai pun sa asteptati si va ofer link-ul pentru descarcare mai jos, trebuie sa aveti, ca de obicei, un ID Windows Live:

Download Microsoft Offce 2010 trial

Pentru cei ce inca nu sunt familiari cu Office 2010 voi mai face o scurta trecere in revista a catorva functionalitati noi:

Outlook Social Connector – realizeaza o integrare sociala a Outlook-ului 2010 

Sparklines in Excel 2010 – grafice intr-o singura celula

– Editare avansata de imagini in Word 2010

– Integrare clipuri video in PowerPoint 2010

– Integrare cu Office Web Apps

– noua interfata Ribbon, care acum nu mai are cine stie ce legatura cu “panglica” de la inceput, putandu-se numi, mai bine “tabbed interface”

Pentru mai multe imagini cu Office 2010, va recomand articolul dedicat. Pana atunci, va urez Spor la descarcat si va astept cu impresii despre viteza, stabilitatea si functionalitatea Office 2010.

PS: nu uitati de concursul Bitdefender si intrebarea de astazi.

10 thoughts on “Descarca si testeaza Office 2010 gratuit”

  1. Eu am versiunea beta inca de cand MS a dat posibilitatea de descarcare, deci am primit si un serial odata cu Office. Bine, e in varianta beta dar deocamdata nu mi-a facut figuri, asa ca nu am vreun motiv sa-l schimb :)

  2. @Sszecret: hm.. s-ar putea sa primesti un key pentru versiunea finala cat de curand :D. Ideea e ca Beta-ul expira la un moment dat.

    @Shtef: cu placere. Sper sa-ti fie de folos :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>