Descarcati BitDefender 10 Editia Gratuita (Free Edition)

Avand in vedere cat de usor este sa iei un virus pe un calculator cu Windows (indiferent de versiune) intotdeauna am cautat solutia cea mai la indemana pentru a avea un sistem sigur. Cele mai bune antivirusuri sunt Kaspersky, Norton si MacAfee, insa calitatea isi are pretul ei. De ceva timp folosesc insa AVG Free Edition si nu am avut absolut nici o problema cu vreun virus, ba chiar cele care au aparut (de pe stick-uri usb sau site-uri infectate) au fost detectate si sterse/reparate.

BitDefender v10

Acum am descoperit o alternativa pentru acest antivirus, alternativa ce poarta numele de BitDefender Free Edition. Am mai avut de-a face cu BitDefender, dar in afara de faptul ca era pe bani, mai cerea si permisiunea utilizatorului pentru orice actiune a sa, fiind foarte putin automatiza. Sunt insa increzator in noua editie.

Bitdefender 10 Free Edition foloseste acelasi motor de scanare (certificat de laboratoarele ICSA) pe care il folosesc si celelalte versiuni BitDefender.

Functiile BitDefender 10 Free Edition

1. Scanare si repararea unui fisier facand doar click-dreapta

2. Scanare programata

3. Scanare totala a calculatorului

4. Interfata personalizabila – posibilitatea de a folosi skin-uri

5. Carantina (Quarantine) – posibilitatea de izolare a fisierelor infectate

6. Rapoarte – Dupa fiecare scanare se poate crea un raport continand statisticile scanarii respective

Aveti mai jos o imagine a BitDefender 10 Free Edition
BitDefender 10 Free Edition

Download BitDefender 10 Free Edition

14 thoughts on “Descarcati BitDefender 10 Editia Gratuita (Free Edition)”

 1. Eu momentan folosesc AVG free pe Windows 7. Pe vista am testat Onecare (de la Microsoft) si am ramas cu trial-ul expirat. Avand in vedere ca nu mai intru aproape de loc pe Vista ci stau pe windows 7, nu m-am chinuit sa il schimb. 😛
  Cu Bitdefender m-am scarbit de cand a aparut vista si am incercat sa folosesc o versiune beta conceputa pt vista (versiunea normala fiind incompatibila). Rezultatele au fost dezastruase: a trebuit sa reinstalez vista de 2 ori (se bloca tot timpu in mijlocul instalarii si ramanea jumate instalat)… Stiu ca ceea ce voi spune e o mare prostie si ca era o versiune beta etc etc dar de atunci mi s-a intiparit in subconstient sa stau departe de el. Daca voi fi nevoit aka nu imi va mai conveni AVG s-ar putea sa mai incerc odata Bitdefender. (si asta e destul de posibil deoarece am pus avg deoarece nu prea aveam alternative free compatibile cu 7, iar bitdefender mi-a placut sub XP).
  Imi spune careva va rog daca Bitdefenter e compatibil cu 7? Nu vreau sa mai repet cosmarul intamplat cu vista.

  Totusi astept antivirusul gratuit promis de Microsoft: codename Morro/Morrow
  http://en.wikipedia.org/wiki/Morro_(software)

 2. am impresia ca morro asta e cu codul sursa de la rav parca .

  eu am nod32

  topmeu 1.avira, 2.nod, 3avg,…..bitdefenderul papa cam mult ram… locul6

 3. wolftail, bitdefenderul ala merge cu windows 7, nu l-am probat personal insa iar articolul l-am citit in graba …stiu ca odata BitDefender Free nu oferea protectie in REAL TIME ceea ce ar fi un mare minus…nu stiu acum care este situatia….pentru antivirus free cred ca cel mai bun e AVAST iar pe bani Kaspersky…insa hotul(a se citi virusul) va fi primul intotdeauna de aceea un dram de prudenta e mai important decat un antivirus! Succes!

 4. BitDefenderul merge garantat,eu folosesc Internet Security 11 si nu am probleme cu el, la fel si pe Vista si nu mananca prea multe resurse. Varianta free… ce sa zic, are ea un minus si nu se merita riscul!

  1. @Devirusare.com: Din ce vad eu singura diferenta e faptul ca are si versiune pe 64 biti. Protectia in timp real nu a fost adusa, asa ca tot AVG ramane de baza in categoria antivirusilor gratuiti

  1. @flo: nop. Asta e putin mai vechi, dar e Free. Dar fiind Free are cateva limitari care nu il recomanda foarte tare. AVG Free e cel mai bun antivirus gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>