Descarcati Windows Vista si Windows Server 2008 Service Pack 2 (SP2) – link-uri oficiale si directe.

Microsoft a lansat astazi pachetele de instalare (32 bit si 64 bit versiunea RTM) pentru Windows Vista SP2 si Windows Server 2008 SP2, insa aceasta sunt deja prezente (inca de la versiunea Service Pack 2 Release Candidate) pe site-urile de torrente.

Service Pack 2 vine sub forma unui singur kit pentru ambele versiuni de Windows (Vista si Server 2008), si contine toate update-urile de la Service Pack 1 (SP1) incoace.

In saptamanile ce urmeaza, Windows Vista si Windows Server 2008 Service Pack 2, vor aparea si in Windows Update.

Download: Vista SP2/Server 2008 SP2 32 bit de pe site-ul Microsoft sau folosind Link Direct: Windows6.0-KB948465-X86.exe.
Download: Vista SP2/Server 2008 SP2 64 bit de pe site-ul Microsoft sau folosind Link Direct: Windows6.0-KB948465-X64.exe.

Chiar daca este vorba de Windows Vista, daca Service Pack 2 va aduce imbunatatiri pe jumatate cat Service Pack 1 (si din ce am citit, aduce) merita instalat din plin. Pe de alta parte, sunt multi utilizatori care au licenta pentru acest sistem de operare si numai update-urile de securitate sunt un motiv indeajuns de puternic pentru a face aceasta mutare, lasand la o parte modificarile de performanta.

Atentie: Daca DVD-ul de instalare al Vista a fost modificat folosind vLite, atunci exista o mare probabilitate ca upgrade-ul sa va afiseze urmatoare eroare: “One or more system components that the service pack requires are missing”. Pentru a scapa de aceasta eroare aveti un ghid pe site-ul oficial Microsoft – eroarea KB968279.
Pe scurt acesta va spune ca trebuie sa dezactivati casuta pentru “Go online to get latest updates” inainte de inceperea instalarii.

One thought on “Descarcati Windows Vista si Windows Server 2008 Service Pack 2 (SP2) – link-uri oficiale si directe.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>