Diablo 3 Beta – Video Demo

Cred ca videoclipul de mai jos este cel mai interesant clip cu Diablo 3 existent la momentul actual. Si nu este decat prima parte dintr-o serie mai lunga ce va aparea probabil pe canalul de youtube al comentatorului meu preferat – Husky (comenteaza jocuri de Starcraft 2).

Diablo 3

Fara alte introduceri, va urez: vizionare placuta! (clipul are 19 minute… )

Jocul pastreaza multe din elementele lui Diablo II (pana si fonturile au fost pastrate) dar aduce o grafica mult imbunatatita. Toate acestea sunt lucruri mai putin importante pentru mine, care astept cu nerabdare, asa cum am mai spus, sa aflu povestea din spatele jocului Diablo 3 – World of Sanctuary.

3 thoughts on “Diablo 3 Beta – Video Demo”

  1. O bila alba de la mine pentru faptul ca nu se roteste si se zumeaza camera. Cate jocuri le-am lasat balta ca ma enerva camera si nu vedeam ce trebuie la momentul oportun.

  2. @iosys: pai au pastrat camera din Diablo II :). Eh.. in functie de joc, poti sa gasesti un mod de vizualizare ok… si e interesant sa ai si alte zoom-uri si rotatii pentru diverse scenarii – scenarii care nu au legatura cu jocul ci sunt facute pur si simplu pentru a surprinde o vraja, un caracter.
    In alta ordine de idei, in NFS mi s-a parut tot timpul interesanta si utila posibilitatea de a schimba camera. In Warcraft 3 insa, nu ii vad rostul :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>