Download Google Chrome 6 Stable

Versiunea stabila a lui Google Chrome 6 (6.0.472.53) abia a fost scoasa din cuptor si este disponibila pentru descarcare sau pentru actualizare.

In cazul meu, utilizator fidel browser-ului mai sus mentionat, am optat pentru Update, mergand in Settings -> About Google Chrome

Google Chrome 6

Tot ce trebuie sa faceti acum este sa inchideti toate ferestrele browser-ului si sa il reporniti (asa cum va este, dealtfel, sugerat).

Google Chrome 6 vine la mai putin de patru luni de la Google Chrome 5 si la putin peste doua saptamani de la anuntul lui Google Chrome 6 Beta.

Google Chrome 6

Imbunatatirile nu sunt diferite fata de versiunea Beta, doar ca acum s-a scapat de majoritatea bug-urilor:

– meniul este consolidat intr-o singura iconita ce integreaza functionalitatile celor doua butoane din Google Chrome 5

Google Chrome 6

– un motor Javascript V8 imbunatatit

– la o prima instalare suntem intampinati de ecranul de alegere al motorului de cautare (ecran pe care vi l-am aratat deja)

– posibilitatea de sincronizare a extensiilor si completarii automate (AutoFill)

– imbunatatiri de securitate

– rezolvarea unor bug-uri

Ce nu au rezolvat inca este problema deschiderii prea multor tab-uri in aceeasi fereastra. Pur si simplu noile tab-uri ajung sub butonul pentru un tab nou (plusul din coltul dreapta sus), iar favicon-urile website-urilor dispar cu totul fiind aproape imposibil sa regasesti un tab din 50 cu o singura incercare. Astept sa vad daca si consumul de resurse al plugin-ului de Flash este in continuare la fel de ridicat.

Link-ul pentru descarcarea Google Chrome 6 – mai jos:

Download Google Chrome 6 Final

7 thoughts on “Download Google Chrome 6 Stable”

 1. @Virgil: hm… ei ii zic “stable” iar datorita faptului ca mi-a aparut la Updates am tras concluzia ca ar fi final. Stiu ca si “stable” e un milestone spre Final. Dar cred ca e mai degraba un RC decat un Beta. Postul original e mentionat in articol. Oricum, pana la alte informatii am schimbat in Stable titlul articolului.

 2. Google Chrome 6.0.472.53 has been released to the stable and beta channels for Windows, Mac, and Linux. Updates from the previous stable release include:

  •Updated UI
  •Form Autofill
  •Syncing of extensions and Autofill data
  •Increased speed and stability
  More information on these and other changes in Chrome 6 can be found on the Google Chrome blog.

 3. salutare….de ce orice versiune de google chrome as instala i-mi da eroare, nu reusesc sa stau mai mult de 5 minute pe net si gata …google chrome has stopped working…cand merge 5 minute este bine dar de obicei dupa 10-15 secunde “cade”

 4. Ar trebui sa rezolve neaparat problema cu flash-ul caci saracul meu procesor arde cand intru pe Farmville :)), iar cand ma uit in task manager imi vine sa plang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>