Download info update!

Din cauza entuziasmului cu care utilizatorii au primit versiunea Beta a windows 7, Microsoft a decis prelungirea perioadei de descarcare a acesteia in 3 etape:

1. Incepand cu 27 Ianuarie, pagina oficiala Windows 7 va fi updatata cu un avertisment legat de incheierea perioadei de descarcare a versiunii Beta a windows 7.

2. Pe data de 10 Februarie, linkurile de descarcare nu vor mai fi disponibile. Cei care au inceput deja descarcarea vor putea sa o continue, dar doar pana pe 12 Febriuarie.

3. Pe 12 Februarie nu se va mai putea descarca versiunea Beta de pe site-ul Microsoft(probabil se va gasi insa pe torrente).

Pana atunci puteti sa folositi link-urile de download si key-urile de aici.
Enjoy!

6 thoughts on “Download info update!”

  1. Cand am facut instalarea n-am trecut niciun serial pen’ca habar n-aveam. Instalarea a mers OK. Cand l-am bagat in Internet – mi-a cerut activare si am luat un serial de la tine. Sunt activat acum. Cand expira versiunea asta?

  2. Expira pe 1 august. Atunci ori va aparea un RC(release candidate) care va avea si el o perioada de functionare limitata ori se va fi lansat deja (dupa unele zvonuri pe 1 iulie) versiunea finala. Oricum o sa apara patch-uri care sa scoata impedimentul expirarii,asa cum au aparut si pentru versiunile pre-Beta.

  3. Poate fi folosit pe orice calculator cu o configuratie decenta ? Necesita un monitor touchscreen sau functioneaza si pe unul normal? ? Merci.

  4. Poate fi folosit chiar si pe un comp de 1ghz si 512 RAM, nu necesita touchscreen. Eu nu am, dar aproape toate functiile optimizate pentru touch merg folosite si cu mouse-ul. Eu am reusit sa fac si niste drivere de XP sa mearga in compatibilty mode si cu Run as administrator. Daca intampini vreo dificultate, lasa-mi un mesaj. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>