Download Microsoft Office Professional Plus 2010 Beta – acum oficial!

Microsoft anuntase disponibilitatea publica a Office 2010 Beta pentru saptamana aceasta. Insa pana azi link-urile de download nu au fost valide. Iata ca acest lucru s-a schimbat, si puteti descarca Microsoft Office Professional 2010 Beta oficial, direct de pe site-ul Microsoft: microsoft.com/office.

Office 2010 Beta

Dupa cum puteti vedea mai sus, versiunea Professional Plus a Office 2010 include: Word, OneNote, InfoPath, PowerPoint, Access, SharePoint Workspace, Outlook, Publisher, Comunicator si Excel. Pe langa acestea mai puteti descarca si Visio 2010 beta si Project 2010 beta.

Bineinteles, inainte de a descarca trebuie este necesar sa va logati cu ID-ul Windows Live si apoi sa completati cateva date despre dumneavoastra. Veti primi apoi Product-key-ul dumneavoastra pentru Office 2010 Beta si pe aceeasi pagina veti avea si butoanele pentru descarcarea Office 2010 Beta atat in versiunea pe 32 biti cat si pe 64 biti.

10 thoughts on “Download Microsoft Office Professional Plus 2010 Beta – acum oficial!”

  1. Salut. Cei de la Microsoft sunt în grafic. Au spus că vor lansa varianta beta înainte de sfârşitul anului şi s-au ţinut de cuvânt. Ce n-am înţeles însă, este perioada în care pot folosi acest beta. Am căutat pe site-ul lor şi nu scrie (sau cel puţin n-am văzut).

  2. Salut andrei. Perioada de utilizare este de aproximativ un an, pana in octombrie 2010. Asa ca bucura-te de ea. Eu am o mica reticenta legata de Outlook, dar cei cu care am vorbit au fost foarte multumiti pana acum.

  3. Eu sunt un simplu dar indarjit utilizator home/office atat de w7 cat si de Ms office 2010, ambele beta.
    Pana acum sunt foarte multumit de aceste programe care imi fac viata mai usoara.
    Sa vad daca imi voi permite sa le si cumpar cand se termina perioada de gratie…
    Probabil ca ma voi forta un pic, pentru ca se creeaza dependenta, nu-i asa?

  4. Dupa ce m-am logat in Live, am contul facut pe firma (deh de unde) mi-au dat office profesional plus 2010 cu key cu tot- dupa logare alegeti it profesionist (in dreapta).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>