Descarcati Microsoft Office SharePoint Designer 2007 (fostul Frontpage) gratis!

Un sfarsit de saptamana imprevizibil. Microsoft ofera gratis de acum inainte SharePoint Designer 2007 (cunoscut sub numele de Frontpage in versiunile anterioare). Asa ca il puteti descarca de pe site-ul oficial si folosi fara sa platiti nimic.
SharePoint Designer, este, pentru cei ce nu stiu un editor HTML vizual de tipul WYSIWYG (“primesti ceea ce vezi”) cu suport pentru CSS si ASP.NET.

Microsoft SharePoint Designer 2007

Cine stie poate Microsoft chiar vrea sa devina open-source.
Pana una alta ne multumim si cu pasi mici. Link-ul de download este mai jos. Inainte sa va intrebati daca merita sau nu, va informez ca pretul de achizitie anterior al acestui program era de aprozimativ 230$ pe amazon.com.

Descarcati gratis MS Office SharePoint Designer 2007

Trebuie sa aveti un cont MSN/Windows Live pentru a putea descarca programul. Daca nu il aveti deja, veti fi redirectionati catre o pagina de inregistrare.

7 thoughts on “Descarcati Microsoft Office SharePoint Designer 2007 (fostul Frontpage) gratis!”

  1. Multumesc Ionut, chiar imi este util sa editez teme in format xml, si multe altele…acum e a doua oara cand il iau (fostu pc s-a defectat de tot >:) ).
    Mai ales ca are si afisare in stil grafic cand lucam cu acesta, – similar ar mai fi si Dream Weaver insa acela afisaza doar codul unui document .html de exemplu. Nu mai pun ca, costa prea mult pentru cat face, in schimb Share Point designer fiind gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>