Download Windows 7 RC direct de pe site-ul Microsoft!

Microsoft stie sa isi promoveze produsele foarte bine si fara a investi bani in acest lucru. Ca dovada sta ultima “scapare” pe site-ul Technet. Astfel, in locul pagini de download a versiunii Beta a Windows 7, aceasta a fost inlocuita pentru cateva ore (lucru care s-a intamplat joi) cu pagina de download a versiunii Windows 7 Release Candidate.
Ce trebuie stiut:
– Data publicarii va fi mai 2009 asa cum am preconizat.
– Build-ul RC va expira pe 1 Iunie 2010.
– Specificatiile hardware recomandate au ramas aceleasi.
– O diferenta intre Beta si RC din punct de vedere al versiunilor de download este faptul ca ambele versiuni (32 bit/ 64 bit) vor fi disponibile in Engleza, Germana, Japoneza, Franceza si Spaniola spre deosebire de versiunile Beta erau disponibile in Engleza, Germana, Japoneza, Araba, versiunea pe 32 biti fiind in plus tradusa si in Hindi.
Mai jos aveti ca dovada un screenshot al pagini respective. Dati click pentru marire.

windows 7 rc technet

6 thoughts on “Download Windows 7 RC direct de pe site-ul Microsoft!”

    1. @mj: mersi de atentionare, am corectat :D. si eu il astept cu nerabdare, de obicei build-urile RC sunt foarte stabile si cu atat de putine bug-uri incat un utilizator nu le-ar putea observa in mod normal.

  1. Versiunea oficiala Windows Starter (build 7068) care conform Microsoft, ar fi destinata pentru netbook-uri NU LASA utilizatorul sa schimbe backgroundul.
    Background-ul e blocat pe fisierul %windir%webwallpaperwindowsimg0.jpg . Singura solutie eficienta e sa se inlocuiasca acest fisier cu background-ul dorit.
    PS: nu e un bug. Microsoft a vrut acest lucru!

  2. @Wolftail: de asta nu stiam …buna observatia.Desi ideea in sine de a nu putea schimba wallpaperul este o chestie stupida…cel mult sa te oblige sa tii ecranul negru…ca sa nu consume bateria etc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>