Download Windows 7 Service Pack 1 Beta (oficial)

Asa cum era de asteptat, Microsoft a lansat spre testare publica prima versiune a Windows 7 Service Pack 1 Beta.

Windows 7 SP 1

Asteptat inca din aprilie, acest update este mai degraba unul psihologic decat unul functional.


Stim deja, din versiunile scapate “neoficial” faptul ca Windows 7 SP 1 nu este decat o colectie de update-uri cu doar cateva imbunatatiri functionale; imbunatatiri care oricum nu se adreseaza utilizatorului de rand.

– prima (dynamic memory) adreseaza alocarea memoriei RAM catre masinile virtuale fara intreruperea activitatii acestora
– a doua poarta numele de RemoteFX si aduce conexiunea remote-desktop intr-o noua era din punct de vedere grafic. Prin virtualizare, acum pot fi oferite redari ale continutului Flash, Silverlight sau ale unei aplicatii 3D.

Pentru a descarca versiunea oficiala/publica a Windows 7 SP1 Beta, folositi cu incredere oricare din link-urile de mai jos (thanks to Zozo):

Download Windows 7 SP1 Beta – descarcare directa ISO cu ambele versiuni

Download Windows 7 SP1 Beta x86 – 32 bit

Download Windows 7 SP1 Beta x64 – 64 bit

Iar daca doriti sa il descarcati de pe TechNet aveti link-ul in continuare: Download Windows 7 SP1 Beta from TechNet

Nota: Google Chrome m-a atentionat ca certificatul https al site-ului Microsoft este expirat; Totusi nu ofera mai multe informatii asupra acestui lucru (butonul este nefunctional). Internet Explorer 8 trece peste acest detaliu si reuseste sa fie de folos in descarcarea Service Pack-ului.

Nota2: pentru a putea testa Windows 7 Service Pack 1 Beta, trebuie selectata optiunea IT Worker/Developer dupa logarea cu ID-ul Windows Live (pas necesar pentru descarcarea update-ului).

Nota3: De pe TechNet puteti descarca atat versiunile individuale: Windows 7 SP 1 – 32 bit / Windows 7 SP1 – 64 bit prin Windows Update cat si un ISO de 1.22 GB care contine ambele variante. Eu am ales, pentru siguranta, ISO-ul complet. Toate acestea pot fi descarcate si folosind link-urile de download direct mentionate mai sus.

Descarcare/testare placuta!

8 thoughts on “Download Windows 7 Service Pack 1 Beta (oficial)”

  1. deci daca pun sp1 si deja sunt cu update-urile la zi, il pun cam degeaba…poate ma identifica ca nu am windows original…mai bine ma abtin :)

      1. Iar daca vrei sa instalezi din nou limba romana, nu o mai gasesti la windows update, de fapt nu mai gasesti nimic la update optional. Desi daca esti cu update-urile la zi, nu-si prea are rostul acest SP, eventual este util celor care lucreaza offline si nu au acces la net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>