DropQuest iti aduce 1GB in contul DropBox

Nu am apucat inca sa adun toti cei 8GB promisi de DropBox prin aducerea de noi utilizatori in sistem ca am si aflat de o noua metoda de marire a spatiului.

Ca o scurta reamintire, DropBox este un serviciu ce ofera spatiu de stocare de 2GB gratuit pe un server (cloud), spatiu care poate fi mai accesat folosind telefonul mobil, din browser sau prin aplicatia pentru calculator. Bineinteles, spatiul poate fi marit prin link-uri de referrali sau contra cost.

DropBox

Pentru a va inregistra, puteti folosi link-ul de mai jos (ofera atat referral-ului cat si utilizatorului nou inca 250MB):

DropBox Referral link

Imediat ce numarul maxim de referrali este atins acesta va fi la randul lui schimbat cu link-ul primului cititor ce a comentat la articolul precedent despre DropBox, si asa mai departe.

Revenind la metoda de marire a spatiului, ei bine, este vorba despre concursul DropQuest lansat in urma cu doar doua zile de catre cei de la DropBox. Acesta promitea cateva premii mari cum incepand de la 50GB pe viata spatiu de stocare pentru “primul loc” si ajungand la 2GB pentru locul patru. Pentru restul participantilor insa, cred ca e suficient si premiul de consolare de 1GB, tot pe viata.

Concursul e destul de interesant, si pe parcursul incercarilor veti deveni mai familiari cu forumul DropBox, cu blogul acestuia, dar mai ales cu functionalitatile propriului dumneavoastra cont DropBox.

Eu am urmat pasii oferiti de Adrian Boioglu pentru a finaliza “quest-urile”, dar poticnindu-ma in unele momente am decis totusi sa va ofer o solutie mai usoara. Este totusi o modalitate de a trisa, si o ofer doar ca alternativa la cursul normal al concursului.

Pentru a intra in concurs, urmati link-ul de mai jos si descoperiti singuri pasii:

https://www.dropbox.com/dropquest2011/

Pentru a beneficia de o scurtatura, urmati pasii de mai jos cu exactitate si in foarte putin timp veti avea inca un 1GB spatiu in DropBox. Atentie insa, aceasta metoda nu este nici pe departe la fel de incitanta precum concursul in sine. O recomand doar celor care chiar nu au timp, dar au totusi nevoie de acel 1GB.

 1. Creaza-ti un cont DropBox in cazul in care nu ai deja. Poti folosi link-ul de referral urmator: DropBox Referral link
 2. Mergi la https://www.dropbox.com/dropquest2011
 3. Mergi la https://www.dropbox.com/dropquest2011/D. 5305404/18681 = 284
 4. Mergi la http://forums.dropbox.com/topic.php?id=284 (initial era nevoie de un comentariu, dar din cauza caderilor repetate ale serverului s-a renuntat la acest pas)
 5. Mergi la https://www.dropbox.com/dropquest2011/r si aranjeaza puzzle-ul dupa modelul de mai jos:
 6. Dupa finalizare vei fi redirectat la https://www.dropbox.com/dropquest2011/0
 7. Aici trebuie sa introduci urmatorul numar: “33739″
 8. Pagina va fi redirectionata catre https://www.dropbox.com/dropquest2011/p
 9. Mergeti la https://www.dropbox.com/dropquest2011/b si rezolvati acel Sudoku folosind urmatoarea solutie
 10. Veti fi redirectionati catre https://www.dropbox.com/dropquest2011/o
 11. Mergeti la https://www.dropbox.com/dropquest2011/x
 12. Acum mergeti la https://www.dropbox.com/dropquest2011/h si compeltati urmatorul sir de caractere: “BAFF1E
 13. Pagina va fi redirectionata. Completati raspunsul: “Drew Houston
 14. Mergeti la https://www.dropbox.com/votebox/3712/frozen-yogurt si votati
 15. Acum mergeti la https://www.dropbox.com/about si faceti click pe Rian Hunter.
 16. Nota: Daca link-ul pe Rian Hunter nu este functional inseamna, cel mai probabil, ca ati sarit pasi. Va trebui sa reverificati pasii urmati. Stati fara griji, concursul nu are un timp limita de desfasurare.
 17. Mergeti la http://www.dropbox.com/dropquest2011/t si raspundeti cu: “badcabbage
 18. Veti fi redirectionati catre o pagina cu mai multe numere si un X rosu in centru. Raspunsul pe care il cautati este: “1133471056
 19. In pagina la care sunteti redirectat, introduceti urmatoarea fraza: “Dr0pbox heaRts U
 20. Acum ar trebui sa fiti la pagina https://www.dropbox.com/dropquest2011/finish_line – ceea ce inseamna ca ati finalizat cu succes toti pasii
 21. Pentru a verifica spatiul aditional (pe care il primiti instant), mergeti in contul DropBox.

Va urez succes si astept sa-mi spuneti cum vi s-a parut concursul.

imagini si pasi via endogeno

9 thoughts on “DropQuest iti aduce 1GB in contul DropBox”

 1. cred ca o alternativa destul de buna la dropbox poate fi considerat si sugarsync.
  ofera 5 gb spatiu online, suport pt stream muzica, chiar am cautat putin (mai mult) un serviciu asemanator si doar ei mi s-au parut ok, plus ca din referali iei 500 mb spatiu, si nici nu ai limita pana in martie, precum cei 10gb maxim impus de dropbox pentru conturile gratuite non-student.
  au un kit de instalare destul de ok, iar suportul este oferit pentru aproape orice platforma. personal am instalat pe un desktop cu win7 si netbook cu ubuntu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>