E3 – Sony

Ultima conferinta de astazi este sustinuta de Sony. Multe asteptari de la ei, mai ales in legatura cu noua loar platforma PSP si Uncharted 3, joc asteptat cu nerabdare de catre fanii PS3.

Uncharted 3

Pe langa scuzele personale si in numele firmei pentru problema PSN, Jack Tretton incepe prezentarea cu Uncharted 3: Drake’s Deception, spre satisfactia fanilor. Un gameplay trailer ce ne prezinta un joc foarte interactiv, cu sectiuni stealth, scene de actiuni si puzzle-uri interesante. Asa cum am fost ofisnuiti pana acum, Uncharted foloseste la maxim capacitatile tehnice ale consolei pentru a crea un mediu foarte detaliat si dinamic in care lumea se poate chimba oricand in jurul nostru, dupa cum se poate vedea prea bine si in trailer.

Resistance 3

Imediat dupa prezentarea lui Uncharted suntem intampinati de catre cei de la Insomniac Games cu al lor Resistance 3, un alt sequel pentru o serie foarte de succes. Jocul este axat in principal pe actiune datorita faptului ca este un FPS, dar asta nu il face mai putin interesant in special datorita faptului ca este un joc exclusiv PS3 ceea ce inseamna ca din punct de vedere tehnic ar trebui sa fie un titlu interesant.

Dust

Dust este unul dintre cele mai interesante jocuri prezentate. Developer-ul islandez promite o conectare cu Eve Online pentru a face din acest titlu o adevarata experienta closs-platform. Deasemeni ne promite surprize si pentru atunci cand se va lansa urmatoarea consola PSP. Putem sa speram si sa asteptam sa vedem cum vor indeplini developerii toate aceste promisiuni.

Bioshock Infinite

In sfarsit avem si o prezentare cu mult asteptatul sequel al seriei Bioshock si anume Bioshock Infinite. Jocul arata foarte bine mai ales prin prisma stilului sau grafic. De aceasta data jocul se va desfasura intr-un spatiu foarte deschis, cu multe sectiuni de puzzle dar si interactivitate ridicata. De asemeni o portare a seriei Bioshock a fost anuntata si pentru NGP (aka PSP 2).

Playstation Vita

Se pare ca NGP primeste un nou titlu: PlayStation Vita. Detaliile sunt aceleasi ca si pana acum, singura schimbare fiind cea de nume. Produsul este unul revolutionar si probabil va schimba piata jocurilor portabile pentru totdeauna. Asa cum am fost obisnuiti in ultimul timp, PSV va avea parte de modele personalizate de socializare si titluri exclusive de PS3 portate precum Uncharted Golden Abyss care arata si se joaca incredibil.

Dotarile tehnice ale PSV sunt cu adevarat incredibile. Speram ca si noi aici la Windows 7 Bucharest, sau la fratele nostru Inspector Gadget, sa avem posibilitatea de a ne juca cu aceasta consola portabila extraordinara. Sper sa pot scrie un articol mai detaliat despre PSV in viitorul apropiat deoarece se anunta a fi un produs fantastic care ii poate acapara si pe cei mai sceptici dintre noi. Pe mine unul m-a convins sa incep sa strang bani de pe acum :D.

One thought on “E3 – Sony”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>