E3 – Ubisoft

A treia conferinta din aceasta seara apartine celor de la Ubisoft. O aniversare de 25 de ani pentru developer-ul francez. O adevarata realizare daca tinem cont de evolutia tehnologiilor in tot acest timp si de faptul ca multi alti developeri s-au pierdut pe acest drum.

Rayman Origins

Conferinta incepe cu Rayman Origins, o continuare pentru franciza de succes a celor de la Ubi. Jocul este foarte colorat si distractiv ca de obicei si are incorporate elemente de gameplay foarte interesante mai ales in privinta puzzle-urilor. Un joc frumos pentru toate varstele.

Driver San Francisco

Urmatorul la rand este Driver San Francisco. Cu acest titlu cei de la Ubi vor sa revina la radacinile seriei. Au fost cateva jocuri din serie care au dezamagit de-a lungul timpului dar developer-ul spera sa rezolve toate aceste probleme cu acest titlu. Mediu deschis si diversificat, masini licentiate, grafica buna, adrenalina si multe altele vor sa faca din acest joc un must-buy. Vom vedea daca Ubisoft isi va tine promisiunile de aceasta data.

Far Cry 3

Motorul grafic Dunia isi face iar aparitia odata cu Far Cry 3. Sincer nu ma asteptam la aceasta surpriza dar iata ca nu s-a renuntat nici la aceasta serie. Se pare ca actiunea se va petrece pe o insula exotica, asemanator primului joc din serie, cu exceptia ca de aceasta daca nu ne vom confrunta cu experimente ciudate ci vom avea de urmarit un individ putin dement, asemanator celui din Far Cry 2. Tinand cont ca vorbim despre Dunia se intelege faptul ca jocul arata fantastic dar ramane sa vedem daca si povestea si gameplay-ul vor fi pe masura.

Team Fortress 2

Se pare ca este la moda fenomenul Team Fortress 2 si iata ca si Ubisoft intra in joc cu noul lor titlu Brothers in Arms Furious 4. Trailer-ul arata promitator dar sunt curios cum vor aborda campania si povestea mai ales ca avem si cativa germani pe-acolo.

Ghost Recon Future Soldier

Mai departe ne sunt oferite cateva detalii suplimentare despre Ghost Recon Future Soldier. Titlul promit de ceva vreme iata ca are in sfarsit o data de lansare. Jocul suporta un mod multiplayer foarte interesant si fanii seriei Splinter Cell se vor simti mai mult ca sigur ca acasa odata cu lansarea acestui joc. Potential exista dar sunt curios cum il vor fructifica developerii.

Assasin’s Creed – Revelations

Dupa cum se stia deja, un nou joc din seria Assassin’s Creed va fi lansat si anume Revelations. Trailer-ul ne arata un Ezio trecut de mult de tinerete. Nivelul prezentat se desfasoara in Constantinopol si se pare ca odata cu varsta Ezio a devenit si mai talentat in a omora soldati nebanuitori. Sistemul de lupta pare a fi mai complex de aceasta data, lucru cerut de altfel in permanenta de catre fanii seriei. Mai mult platforming, mai multa actiune si mai multe inventii vor a face din Revelations urmatorul titlu de succes din cadrul francizei.

One thought on “E3 – Ubisoft”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>