Elimină reclamele din Yahoo! Messenger 10 Beta

Yahoo! Messenger 10 BetaYahoo! Messenger 10.0.0.525 este prima versiune Beta dintr-un lung posibil şir în care vor mai apărea alte versiuni Beta. La fel ca in cazul versiunii 9, vor aparea, pentru fiecare din ele solutii pentru eliminarea reclamelor.

De ce sa eliminam reclamele?

1. ingreuneaza activitatea messenger-ului

2. consuma resurse (dubleaza consumul de resurse al messenger-ului)

Yahoo! Messenger afişează reclame în partea de jos a messenger-ului şi în timp ce te loghezi într-un chat room. Suntem siguri că mulţi utilizatori doresc să elimine reclamele din Yahoo! Messenger 10, şi dacă cumva sunteţi unul dintre aceeia atunci urmăriţi paşii de mai jos pentru a elimina reclamele din Yahoo! Messenger Beta:

Dupa ce ati instalat Yahoo! Messenger 10, urmati pasii de mai jos:

1. Inchide Yahoo Messenger 10.

2. Descarcă executabilul YahooMessenger.exe

3. Copiază executabilul descarcat mai sus in locatia de mai jos: 

X – este litera partitiei de sistem.

X:Program FilesYahoo!Messenger (pentru Windows pe 32 de biţi)

X:Program Files (x64)Yahoo!Messenger (pentru Windows pe 64 de biţi)

(Asigură-te că ai făcut o copie de siguranţă a fişierului original YahooMessenger.exe înainte de copiere ! )

4. Porneste Messenger-ul si ai scăpat de publicitatea celor de la Yahoo!

Notă: Fişierul YahooMessenger.exe are versiunea 10.0.0.333-us, si in afara faptului că programul va raporta o versiune mai veche, nu vei întâmpina nicio problemă folosind Yahoo Messenger fără reclame.

Via BlogsDNA.

14 thoughts on “Elimină reclamele din Yahoo! Messenger 10 Beta”

  1. Nici la mine pe win 7 cu mess 10 nu merge, si yahoo cersesc milogii, si in yahoo-mail au reclame, pe hotmail nu exista asemenea reclame=porcarii.

  2. @Ptrutrucea: in ciuda limbajului ti-am aprobat si moderat comentariul pentru a-ti putea raspunde, tie si eventualilor vizitatori. Asa cum spune si titlul programul din articol se refera la Yahoo Messenger 10 Beta, messenger pe care l-am testat si pe care a mers fara probleme. Nu am continuat seria articolelor pe aceasta tema deoarece nu am observat o cerere precisa, dar daca va fi nevoie voi gasi solutii si pentru varianta finala. Pana atunci, toate bune!

  3. ba nu merge mai l-am si stricat si prima oara puteati sa spuneti sa fac o copie de rezerva si dupa sa mut…voi ati facut invers..imi da eroare akm tre sa-l instalez din nou ms pt neajutor..!!!!

  4. Mda…toti ne chinuim degeaba insa cel mai simplu este cu hosts si se aplica oricarei versiuni de yahoo: atata timp cat reclama yahoo curge prin: insider.msg.yahoo.com >:) ia sa il banam. Il adaugam in: C:windowssystem32driversetc – dupa ce deschidem cu notepad fisierul hosts adaugam la sfarsit pe un nou rand: 127.0.0.1 insider.msg.yahoo.com, salvam fisierul, iesim si restart Yahoo Mess 😀

    Detalii complete: http://www.coolweber.com/entry.php?29-Eliminare-reclame-din-orice-versiune-Yahoo-Mess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>