ExoPC – tableta cu Windows 7

Cititorii au decis ca iPad-ul nu e decat un “iPhone calcat de basculanta”. Totusi a atras atentia asupra tabletelor. Si astfel, unele aparate care poate nu ar fi prims lumina reflectoarelor isi fac aparitia. Unul dintre aceste aparate este ExpoPC, o tableta ce foloseste Windows 7 ca sistem de operare.

Specificatiile complete ale tabletei sunt urmatoarele:

Procesor: Intel Atom N270 – 1.6 Ghz
RAM: 2GB DDR2 – 667Mhz
Ecran: 8.9 inci – 1024x600px
Stocare: 32GB SSD + SD/MMC Card Reader
Conectivitate: Wifi 802.11 b+g, Bluetooth, LAN, 3USB, Audio IN si OUT, VGA, SIM-slot
Durata baterie – 4 ore
Dimenisuni/Greutate – 25 x 16,8 x 2.1 cm / 820g

Tableta va veni si cu o interfata proprie, detaliata in pozele de mai jos:

ExoPC - Windows 7 tablet ExoPC - Windows 7 tablet

ExoPC - Windows 7 tablet ExoPC - Windows 7 tablet

Lansarea va avea loc in luna martie a acestui an si daca v-a placut ce ati citit/vazut pana acum, puteti arunca o privire si pe demo-ul de mai jos:

7 thoughts on “ExoPC – tableta cu Windows 7”

  1. @Shtef: probabil tot cat iPad-ul, adica 500$. Bineinteles in Romania pretul va fi altul (daca va ajunge si aici). Totusi e interesant ExoPC fiindca arata ce se poate face cu Windows 7. In curand va aparea si HP Slate, dar pana atunci, toti marii producatori (Dell, Asus, Acer Toshiba etc..) vor avea un aparat in categoria tablet-urilor low-price.

  2. Imi place poate de ziua mea imi face tata cadou asa ceva. Offtopic: Ionut cand postezi tutorialul acela cu schimbarea interfatei Windows 7.? Sunt foarte nerabdator.

  3. Nici asta nu ma da pe spate. E la fel de gros ca o tableta de acum cativa ani. Eu am instalat win7 pe un DEVO evobook cu VIA EDEN la 1ghz si 512 RAM si mergea foarte bine (e adevarat mai greu, dar fara neajunsuri). Iar tableta era la fel de groasa, poate doar un pic mai grea (depasea putin peste 1 kg). Personal prefer netbook-urile cu diplay rabatabil si touch, cum sunt cele de la Gigabyte mai bine de un an.

    1. Eu am un Devo Evobook si eram curios daca as putea lua legatura cu tine, sa facem un soi de schimb de experienta. Intentionez sa instalez windows 7 si sunt extrem de curios daca se merita un asemenea upgrade.
      Mersi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>