Extrage mp3-ul din clipurile *.flv

FLV to MP3 este un mic program care va permite sa extrageti o melodie in format *.mp3 dintr-un clip in format *.flv si pe care l-am gasit abia de curand.

Se intampla de multe ori sa salvez clipurile Youtube cu ajutorul DownloadHelper (extensie FireFox) si apoi sa am nevoie de un convertor usor de utilizat care sa imi ofere sunetul clipului in format *.mp3. Cum Windows-ul nu vine cu nici un fel de convertor integrat, a trebuit sa gasesc o solutie, iar programul de care am amintit mai sus este cea mai facila pe care am gasit-o.

Aplicatia se instaleaza foarte usor, dar trebuie sa  selectati Decline atunci cand sunteti intrebati daca vrei sa instalati Software-ul sponsorului (daca doriti puteti totusi sa-l instalati).

Dupa ce porniti aplicatia, veti avea in fata urmatoarea fereastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa trageti fisierul *.flv deasupra aceste ferestre si apoi sa asteptati conversia.

flv-to-mp3-converter-1

Fisierul *.mp3 va avea acelasi nume cu fisierul *.flv si se va gasi in acelasi director cu acesta. Nu veti primi nici un prompt sau vreo notificare audio daca extragerea a fost efectuata cu succes, dar nici nu este nevoie. Programul face fix ceea ce trebuie sa faca si ATAT.

flv-to-mp3-converter-2

Pentru a descarca aplicatia folositi link-ul de mai jos:

Download FLV to MP3

Daca folositi alte aplicatii de conversie sunt curios care ar fi acestea. Puteti sa lasati un comentariu cu numele aplicatiei si motivul pentru care a ajuns preferata voastra.

P.S.: am primit deja cateva sugestii pe Twitter, dar nu am avut cand sa le verific. O voi face cat de curand.

8 thoughts on “Extrage mp3-ul din clipurile *.flv”

 1. De cand cautam asa ceva. Ms.
  LE: E virusat acel fisier. NOD32 isi face treaba. chiar eram curios daca merge sau nu antivirusul asta,pt ca de cand l-am pus,nu a dat nici un semn de viata,iar acum.. TRAIESTEEE xD

 2. @ciprian, @tape: o sa incerc soft-urile propuse de voi. Sper sa fie la fel de simplu de folosit precum cel recomandat de mine

  @Cipryca: Eu am AVG si nu a detectat nimic. Oricum eu nu il folosesc impreauna cu Ad Software-ul integrat. Eventual pot sa iau fisierele si sa fac o arhiva pe care sa o pun in Skydrive pentru cei interesati. Daca exista astfel de persoane, lasati un mesaj aici si intr-o zi doua voi uploada fisierele de care aveti nevoie.

 3. exista program care sa-mi transforme mp3 in orice fel de text?
  am niste cursuri audio si am inteles ca le pot modifica in texte,,,
  Ma puteti ajuta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>