Firefox 3.6 integreaza Aero Peek (tab thumbnail preview) din Windows 7

De ceva vreme Firefox nu mai este optiunea personala numarul 1 in materie de browsere. In primul rand deoarece folosesc foarte multe add-onuri si tin foarte multe taburi deschise deodata (in jur de 50-80), ingreunand astfel foarte foarte mult pornirea acestuia (de obicei salvez la inchidere taburile deschise). Insa fiind un rau necesar, nu pot sa renunt la el de tot, si atunci cand vine vorba de programare web sau de design revine ca prima optiune, in principal datorita add-onurilor de care va vorbeam mai sus.

Cei care il folosesc insa pe post de browser primar cred ca se vor bucura sa afle ca incepand cu versiunea 3.6, Firefox se integreaza in interfata Aero a Windows 7 prin implementarea functiei Aero Peek. Prin aceasta, puteti vedea taburile deschise doar ducand cursorul mouseului deasupra iconitei Firefox din Taskbar. Previzualizarea arata cam asa:

Firefox Windows 7 Taskbar Peek

Poza via HowToGeek

Daca va place noua functionalitate si vreti sa descarcati/testati Firefox 3.6, o puteti face folosind link-ul de mai jos:

Download Firefox 3.6 Beta 1

PS: folosind Ctrl+Shift+Tab veti putea cauta printe tab-uri. Functia asta imi va fi mai mult decat folositoare atunci cand cei de la Mozilla vor scoate 3.6 Final.

8 thoughts on “Firefox 3.6 integreaza Aero Peek (tab thumbnail preview) din Windows 7”

  1. Sau 2 monitoare cat jumatate de perete :D. Si un proiector cred ca ar merge :D. Si un FireFox care sa deschida tab-urile gradat… nu toate deodata…

  2. oricum mie nici asta nu-mi merge si nici jump listul de la google chrome si presimt ca versiunea pe care o am nu e chiar ultima, oricum am luat clone-dvd-ul si il instalez zilele asteam, atunci sper sa-mi mearga. Superbar rulz!

  3. Salutare. Navigarea prin taburi se face cu Ctrl+Tab inainte si Ctrl+Shift+Tab in ordine inversa :)
    Apropo de browser….are ceva firefox,ceva care atrage,chiar daca e cam greoi in ultimul timp, comparat poate cu IE si Chrome 😉

  4. singurul lucru care ma atrage la el e ca ma intreaba daca sa salveze taburile deschise cand il inchid si ca pastreaza si scrisul dintr-un mail de exemplu daca se intampla ceva, in rest e mort pt mine de cand a aparut chrome, pacat ca de multe ori il inchid din greseala si e stresant :))

  5. Mie 3.6 imi merge mai nasol ca 3.5.4. Adica tre sa dau cateodata vreo 4 refreshuri sa se incarce o pagina ceea ce nu se intampla la versiunile anterioare. Posibil sa se remedieze la final. Oricum nu am observat cam nimic schimbat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>